Cantilevered Home Shaping Indoor-Outdoor Lifestyle

Arkitekt Aarón Carrillo fra Carrillo Architects og Associates forestillede sig et fantastisk cantilevered hjem bygget på et trapezformet jordstykke i Temozón, på Mexicos Yucatan-halvø. Spredt over 1.167 kvadratmeter, blev dette cantilevered hjem navngivet Temozón House efter dens placering. Gadefacaden viser lidt af hvad der skal findes indeni. Og når jeg siger inde, mener jeg i dette fængslende indendørs-udendørs miljø.

Fordi Temozón-huset fremmer en livsstil, der både er inde og ude. Den ekspansive brug af Windows opretholder en permanent visuel forbindelse. På den anden side beskytter den cantilevering øverste etage indbyggernes privatliv.

Oprindeligt designet et hjem med en L-formet gulvplan, så arkitekterne bedre kigget på mulighederne og ændrede resultatet. De regnede med at det var bedre at bygge en af ​​korridorerne i en 45 graders vinkel, så den bruger vindkraft til naturligt at belaste indvendige rum. Dette var en fantastisk løsning, da den indlejrer haven inde i nu og skaber mere plads udendørs.

Ifølge Carrillo Architects and Associates blev korridoren delvist opdelt i to områder: "den første er placeret i et fast volumen cantilevered over jorden; den huser det private område og huser det sociale område, der består af en række terrasser på forskellige niveauer for at definere et rumligt hierarki. "Måling 60 meter lang mod øst og 39 meter lang mod nord er ejendommen stor nok til at være selv den mest klaustrofobiske af os.

Når vi gennemser fotografier af David Cervera, afslører Temozón House sig fra næsten alle vinkler. Vi har heldige adgang til sådan inspirerende arkitektur og har alle indlejret kreative ideer til deres næste designprojekter. Hvad tror du, du ville have lyst til at bo her? Vi vil gerne vide, hvad du bedst kunne lide, så

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar