Cantilevering Single Family Residence bygget mellem Tall Trees

Waccabuc, New York, er hjemsted for et nyligt afsluttet (2011) to-etagers moderne hus, der låner navnet på dets placering - den Waccabuc House. Designet og bygget af arkitekt Chan-li Lin of Rafael Vinoly Arkitekter På et område på 3,25 hektar giver denne moderne bolig på toppen af ​​en bakke indtryk af at være et behageligt træhus. Placeret i slutningen af ​​en 1.000 fods grusvej blev Waccabuc House bygget på resterne af et forladt single story volume fra 1954. Dette udfordrede arkitekterne til at designe et hjem, der ville omfatte de vigtigste boligarealer i et volumen, der flyder over jorden, omgivet af høje træer og oversvømmet af naturligt filtreret naturligt lys.

Sådan fortæller arkitekterne den brugerdefinerede arkitektur: "Den anden etage struktur er et par lette gulvhøjde stålstænger understøttet på seks søjler fastgjort til klippelisten nedenfor. De cantilevered ender strækker sig tyve meter over støtterne, der danner en carport mod øst og en overdækket veranda i vest. Første sal er beliggende i de eksisterende rock outcroppings og side konturer og blev bygget ved hjælp af konventionelle 2 × 6 træ indramning. "Med en øst-vest orientering, samler den enkelt familie bolig udsigt fra alle vinkler og første sal cantilevers over terrassen, der giver skygge. Radiantvarmerør indlejret i polerede betongulve giver komfort, samtidig med at man opretholder et moderne sæt interiør. Træ, stuck og glas blev brugt til at skabe en ekspressiv samling af detaljer stærkt forbundet med udendørs, mens forskellen mellem det vandret klædte mørke cantilevering-volumen og den vertikalt klædte første sal skaber et stærkt første indtryk.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar