Cantilevering Swimming Pool Embedded In Residential Layout

Casa Vale Do Lobo låner navnet fra sin nærhed til Vale do Lobo luksus strand og golf resort i Algarve regionen i det sydlige Portugal. Fokuserer opmærksomheden både på den hvide arkitektur gennemboret af glasvægge og på den ekstraordinære swimmingpool, arkitekt Vasco Vieira of Arqui + Arquitectura sammensat et lys-oversvømmet moderne arkitektoniske mesterværk. Udvidelsen af ​​huset i en U-formet grundplan har dette fascinerende vand cantilevers og strømmer ind i puljen nedenfor. Fra trædækket, der forbinder poolen og huset, kan ejere og gæster nyde omgivelserne, mens interiøret er designet på flere niveauer og udfordrer alle til at opleve forskellige udsigtspunkter, hvorfra man kan observere de naturlige omgivelser og den menneskeskabte poolstruktur. Fundet på TrendsNow, viser Casa Vale Do Lobo opfindsomme, unikke funktioner tilpasset de specifikke websider og klientkort, hvilket resulterer i en betagende sammensætning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar