Kaptajnens Hus i Kina fusionerer med Seaside Cliffs

Vectorarkitekter rehabiliterede en fæstningslignende bolig på den sydøstlige ende af Huangqi-halvøen, Fujian-provinsen, Kina. Som hedderKaptajnens Hus, projektet er dramatisk indlejret i et stenet landskab og byder på panoramaudsigt over havet.

"Jordens fugtige og erosive natur forårsagede vandlækage i stort areal i løbet af over 20 års brug, som bliver det vigtigste designproblem, der skal løses," sagde arkitekterne. Desuden ønskede ejerne at tilføje en tredje etage til den eksisterende struktur for at kunne imødekomme familiens behov.

"Vores designarbejde begyndte med studiet af strukturel forstærkning," forklarede arkitekterne. "Efter en række omhyggelige sammenligninger besluttede vi at tilføje et betonlag til de oprindelige mursten murværk. Interventionen af ​​den nye betonvæg tillod os at omlægge layoutet til en vis grad. "

Stue, spisestue og soveværelse var orienteret mod udsigten. Det øverste niveau leveres med et originalt hvælvet loft og rummer et multifunktionelt opholdsrum. Da kaptajnens familie er kristen, er dette rum også et familiekapel.

De nye betonvinduesrammer rager ud fra ydervæggen, hvilket forhindrer overdreven regnvand i at komme ind i huset. Oplysninger leveret af Vector Architects; fotografi høflighed af Xia Zhi, Howard Chan og Chen Zhenqiang

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar