Captivating Interior Images af Abelardo Morell

Jeg tror, ​​at alle elsker at rejse. Det er dejligt at opdage nye steder, fortryllende landskaber og møde vidunderlige mennesker af forskellig art. Rejser giver dig mulighed for at finde ud af mange interessante ting, som vil fuldende din viden om den omkringliggende verden.

Forestil dig selv at sidde komfortabelt i en lænestol eller på din seng og spekulere på, hvordan det ville være at se Firenze eller Venedig fra det sted. Alle disse ting ville være mulige med lidt hjælp fra din fantasi og lidt mere hjælp fra billederne anvendt på vægge af dine værelser, skabt af den cubanske fotograf Abelardo Morell.

MoreINSPIRATION
  • Fortryllende London-lejlighed med elegant interiør med moderne accenter
  • Premierebilleder af Googles datacentre
  • Lille Tiny Lejlighed med en meget Chic Interiør

Han begyndte sit arbejde med Camera Obscura ved hjælp af sort / hvid fotografi, men for nylig er han blevet mere interesseret i farvefotografering og andre nye teknikker, der kan hjælpe ham med at udvikle sit kunstneriske arbejde. Han skabte disse billeder ved at forkorte vinduerne i rummet og stikke et lille hul i vinduesdækket. Derefter projiceres det omgivende miljø naturligt opad på indersiden af ​​rummet og indpakker alt indeholdt i.

Billederne skabt af ham vil give trøst og vil gøre dig til at rejse til vidunderlige steder, som du måske aldrig har haft chancen for at besøge dem endnu.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar