Pappekaktus DIY

Cacti er en af ​​de største designtendenser i 2017, og denne kartonkaktus DIY er en fantastisk måde at arbejde med denne tendens ind i dit hjem. Uanset om du ikke vil have ansvaret for at pleje en levende kaktus, eller hvis du simpelthen ønsker at integrere kaktustrenden på en mere funktionel måde, kan du med nogle få håndværkstilbehør oprette din helt egen kaktus og tilføje en lille syd vestlig stil til din hjem!

Uanset om du bruger papkaktusen som hjemtilbehør på din vindueskarm eller en borddekoration, er det sikkert at se godt ud i hele hjemmet. Du kan gøre det mere funktionelt ved at tilføje huller til kaktussen og bruge det som et smykkestativ på din kommode. Det gør også en stor papirvægt eller skrivebord ryddet til hjemmekontoret.

forsyninger:

  • Tom / ren madburk
  • Pap
  • maling
  • Valgfrit: markørpenge og dekorativt papir til ekstra detaljer
  • Vævpapir eller faux blomster
  • Håndværk kniv / saks
  • sandpapir

Trin 1: Spor kaktusform på stærkt pap. Du kan enten tegne formen frihånd eller finde et billede online for at spore.

Trin 2: Klip kaktus ud med enten en håndkniv eller et par saks.

Trin 3: Mal den ene side af kaktussen og lad den tørre, vende om og male den anden side og lad den tørre igen. Du kan tilføje ekstra detaljer ved hjælp af markørpenge og lave huller til at hænge øreringe, hvis du vil.

Trin 4: Tag din tomme madbeholder og spor låget på sandpapiret og sæt det til side.

MoreINSPIRATION
  • DIY Lino Print Cactus Servietter
  • DIY Ananasvæg Art
  • Paper Floral Mobile Tutorial

Trin 5: Dekorer den tomme madvarer ved hjælp af maling, herunder tavle maling eller dekorative papir (er).

Trin 6: Saml kaktussen ved at slå begge stykker sammen og mærke på sandpapiret et kryds, hvor kaktussen vil blive placeret ved hjælp af en blyant.

Trin 7: Skær langs det markerede kryds på sandpapiret ved hjælp af en håndværkskniv eller et par saks. Hvis du gerne vil bruge kaktusen som skriveborde rydder du også spor til linjal, penne og blyanter mv.

Trin 8: Hvis du vil lægge vægt på kaktusen, så den har mere stabilitet, eller så kan den bruges som papirvægt. Fortsæt med at tilføje nogle sten i bunden af ​​tin. Lim derefter sandpapirloven på toppen med en limpistol.

Trin 9: Tilføj blomster til din kaktus. Du kan enten klæbe på falske blomster eller du kan lave din egen ved at dreje firkantpapirpapir og derefter klæbe på plads.

Denne kaktus DIY er ideel til brug af genanvendelige materialer. Du kan finde pap og tissuepapir fra postkasser eller madpakker, og ved at bruge maddåser er en anden måde at minimere affaldet.

I denne version bruges levende farver, men du kan dekorere din kaktus med neoner, blomsterprinter eller metallik eller holde det ensartet ved at male både kaktus og tin i samme farve. Du kan også lave en lidt robustere version ved hjælp af tynd MDF og et stik til at klippe ud kaktusformen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar