Tæppe og dens typer

Et tæppe er intet andet end en simpel ting, der bruges som et dække til et gulv. Gulvtæpper er også adresseret som område tæpper og har altid været i trenden. Men i dagens globaliseringsalder er gulvtæppet blevet mere udbredt. Tæpper er tilgængelige i en række sorter og typer med hver type catering til et unikt formål og behov. Det er meget vigtigt at vide i detaljer om typer tæpper, før du køber et tæppe, da et tæppe er en betydelig investering og tilbyder langsigtede tjenester.

Vævet tæppe.

Vævet tæppe svarer meget til en vævet klud og fremstilles kun på en væv. Forskellige farvede garn bruges til at producere indviklede designs og mønstre. De er generelt lavet af naturlige fibre som coir, uld, jute og kokos træ sisal. Kvinder tæpper er af høj kvalitet og ekstremt holdbar. Men de er meget dyre på grund af deres langsomme fremstillingsproces, men er kendt for at give et kongeligt og aristokratisk udseende til værelset.

Tufted tæppe.

Tufted tæppe er produceret på en tufting maskine hvor tufts af garn er indsat gennem en stof backing. Der anvendes enten enkeltfarve eller ikke-farvet garn. Hvis der ikke anvendes farvet garn, bliver gulvtæppet farvet og trykt. Da disse fremstilles på maskinerne, er produktionsprocessen hurtig, og tæpperne er billigt prissat.

Nåle følte tæppe.

MoreINSPIRATION
  • Bliv varm denne vinter med en uldtæppe
  • Sådan vælges en tæppe til stuen
  • Sådan vælger du den rigtige type område tæppe eller tæppe

Nålens filt er teknologisk avanceret tæppe. Det er ekstremt holdbart, da det produceres gennem elektrostatisk tiltrækning af individuelle fibre, der kombinerer til et unikt tæppe. Denne type tæppe er meget populær i spillesteder som forretningsområder, hoteller, restauranter og steder, der er underlagt meget trafik. Needle felt tæppe er dyrt end de andre sorter. Den øverste fremstilling af nål filt tæppet er porcelæn.

Fladt væve tæppe.

Fladt væve tæppe er produceret ved sammenlåsning af waft tråde og warps. Der er to typer fladtvæv tæppe - tapestry væv og almindelig væver. Imidlertid er fladt væve tæppe en af ​​de mest usædvanlige typer af tæpper og findes normalt i Nordamerika og Japan.

Hooked tæppe.

Hooked tæppe er det mest enkleste tæppe, der fremstilles ved at trække stryger af klud som uld eller bomuld gennem maskerne af robust stof. Basalt er disse håndlavede tæpper.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar