Ekstraordinært sommerhus midt i naturen

Et sommerhus bør pr. Definition placeres et særligt sted, i et eksotisk sted eller et sted usædvanligt som midt i en skov. Dette hus er det perfekte eksempel. Det hedder Casa de Veraneo, og du kan finde det i en turistzone i Mar Azul, Buenos Aires. Det blev designet af BAK Arquitectos Asociados, og det er et billigt hus.

Det sted, hvor huset blev bygget, er omgivet af fyrretræer, og de er alle blevet indarbejdet i designet. Du kan hvordan træerne går lige gennem dækket og taget og bliver en del af huset. Den rå betonstruktur gør det muligt for huset at integrere sig godt ind i indretningen. Glasvægge forstærker desuden forbindelsen med naturen og med naturen. Selvfølgelig er der også den store gårdhave, som kan være meget enkel, men har et meget specielt udseende takket være disse træer.

MoreINSPIRATION
  • Et hjem midt i naturen
  • Et dejligt drømmehus midt i naturen
  • Hvis du ikke kan gå ind i naturen, bringe naturen inde i dit hjem

Alt om dette hus er simpelt og smukt: design, placering, synspunkter, anvendte materialer osv. Det er et sted hvor man kan slappe af, et roligt tilbagetog de fleste af os drømmer om mindst en gang om året. Nogle kan sige, at at bo i et hus midt i en skov er uhyggeligt, men i dette tilfælde er der ikke noget skræmmende om det. Det er bare roligt og fredeligt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar