En moderne lejlighed indrettet med beton og let træ

De materialer, du bruger i en renovering eller indretning, kan bestemt diktere stilen. Se for eksempel på dette smukke sted. Det er en moderne lejlighed beliggende i San Donà di Piave, Italien. Det var et projekt af Studiomobile, og det hedder Casa F / H.

Lejligheden blev indrettet i beton, let træ og med en farvepalet baseret hovedsagelig på hvidt. Det er et meget luftigt rum. Beliggende på øverste etage har penthouse lejlighed også en stor terrasse med panoramaudsigt over floden og det omkringliggende område. Renoveringen var en komplet opgradering af indretningen.

MoreINSPIRATION
  • Varm lejlighed i Barcelona indrettet i naturlige farver og træ
  • Smukke Moderne Lejlighed Design i Tokyo
  • Moderne Stockholm lejlighed med tagterrasse

Opholdsstuen er nu et åbent rum, der står overfor terrassen, og som kan blive en udvidelse af stuen om sommeren. Køkkenet har et glas lukket køkken. Indretningen er sammenhængende i hele lejligheden. Værelserne har lignende decors og en palette af materialer og farver, der gentager sig i alle rum.

Alt i alt er dette et meget åbent og luftigt rum med en moderne, rolig og indbydende atmosfære og med en lyshed, der gør det skiller sig ud. Det er smukt, hvordan de samme elementer blev brugt til at dekorere meget forskellige rum, og hvordan sammenhængen også indeholder forskelle og særskilte egenskaber for hvert rum. hvad der føles elegant i stuen er hyggeligt i soveværelset og så videre.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar