Casa las Palmas i Medellín, Colombia

Designet af Carlos Eduardo Molina Londoño Arkitekt, Casa las Palmas ligger i Medellín, Colombia og byder på smuk udsigt over Antioquia-bjergene. Udvendigt på huset vælger designeren at bruge persienner, der dækker vinduerne i badene, stål bjælker og glas i sikte skaber et moderne udseende. Glastrappen indefra gjorde et forhold til det næste niveau, hvor der er soveværelser og udendørs terrasse med udsigt over landskabet.

Det er et meget smukt hus med et interessant og imponerende moderne design. Ligesom alle moderne huse har den en ikke-konventionel struktur, men det er kun ment at gøre det mere funktionelt og lidt mere specielt hvad angår udseende. Den indvendige indretning er enkel, elegant og stilfuld. Jeg kan især lide glastrappen. Det giver et moderne udseende til dette sted. Glas trapper bliver mere og mere populære, da folk indser, at de kan være meget smukke, lige så sikre som træene eller dem, der er fremstillet af andre holdbare og bæredygtige materialer.

MoreINSPIRATION
  • Moderne familiebolig i Medellin, Colombia
  • Unikke Butterfly Coffee Table
  • Rektangulært sofabord med marmorfødder

Stuen er også ganske interessant. Der findes et andet glasstykke derinde, og denne gang er det sofabordet. Sofabord er normalt et dekorativt stykke. Så der er mange forskellige designs, når det kommer til dette møbelstykke. Folk er ikke længere tilfredse med et simpelt og rent design, så de vil have mere. Normalt er det mest almindelige valg træ, men der er også en masse glas sofabord, der synes at være meget værdsat. Så generelt er det et imponerende og smukt sted med masser af interessante detaljer. {Fundet på archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar