Majestætisk residens med udsigt til både jord og hav

Når man valgte stedet til Mirador House, var hovedidéen at vælge en placering, der ville give kunderne mulighed for at nyde hele landskabet omkring dem, herunder udsigt over både land og hav. Det valgte sted er et smukt område i Casablanca, Chile.

Boligen er forhøjet for at kunne tilbyde alle disse fantastiske udsigt, og det gør det også muligt at se det fra fjerntliggende. Arkitekturen spiller også en vigtig rolle i dette særlige tilfælde. Projektet blev gennemført i 2015 og blev udviklet af Gubbins Arquitectos, der blev grundlagt i 1996, hvilket er resultatet af en forening mellem to separate kontorer foretaget af Victor og henholdsvis Pedro Gubbins.

Omkring et areal på 135 kvadratmeter skiller boligen sig ud af sin usædvanlige arkitektur. To symmetriske cantilevered områder understøttes af et lille volumen. Her i stueetagen kan man finde et påklædningsværelse og et badeværelse. Deres placering gør dem særdeles praktiske til de øjeblikke, når en tur til stranden kan gøre en smuk solrig dag føle sig perfekt.

Klienterne kom her og søgte stilhed og smukke visninger, så huset blev designet på en sådan måde at tilbyde alle disse ting. I midten af ​​bygningen er der en dobbelt højdeplads, hvor naturligt lys trænger ovenfra og gennem vinduerne i fuld højde. En vindeltrappe giver adgang til tagterrassen og definerer pladsen og opdeler den i to områder.

MoreINSPIRATION
  • Ombygget Lincoln Park Residence af SPACE Architecture + Planning
  • Majestætiske Bachelor Pad har sin egen underjordiske natklub
  • Chic San Lorenzo Residence med stål- og glasrum

På den ene side af trappen er opholdsområdet, sammensat af en sort lædersofa, et sæt simpelt træ sofabord og ekstra lænestole med elegant design. På den anden side er spisestue med et stort glasbord placeret foran vinduerne.

Det centrale boligareal er forbundet med to overdækkede terrasser, en på hver side. De tilbyder hver især forskellige visninger. Den ene har udsigt over havet, mens den anden ser ud over landet. De er begge symmetrisk cantilevered over stueetagen volumen.

Stueetagen har en separat indgang, og adgang til hovedetagen er tilvejebragt via en rampe, der undulates for at følge formen på stedet. Det fører op til en af ​​terrasserne. Fra indvendig forbinder trappen alle gulve.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar