Casual Spongy Sofa af Stone Design

Navnet på denne sofa passer godt til det. Det fortæller os straks det er et meget blødt, hyggeligt og komfortabelt møbel og det overfører også en tilstand af legesyge. Med et navn som dette, ville du ikke forvente, at sofaen skulle være formel. Det er den slags sofa, der tilføjer farve og tekstur til et hjem, og det imponerer med dette afslappede og muntre design.

Den Spongy sofa er designet af Stone Design for RS. Det er en del af Spongy Collection, der også indeholder en matchende lænestol med fodskammel. Begge stykker kommer i en række levende og dynamiske farver med skyggevariationer for rammen og puderne. Puderne er altid mindre dristige end rammen, hvad angår farve. Det første, som nogen kender til denne sofa, udover farverne selvfølgelig, er kontrasten mellem puderne og rammen. Stålkonstruktionen er meget slank og slank, og det er det modsatte af de bløde puder.

MoreINSPIRATION
  • TOOT Moderne lædersofa af Cassina
  • Stel Sofa af Hyung Suk Cho
  • Raven Ultra-Light Sofa

Både sofaen og lænestolen er meget komfortable møbler og deres venlige design gør dem velegnede til både boliger og kommercielle rum. De er moderne, men har ingen specifikke detaljer, der vil omfatte dem i en bestemt kategori, og derfor er de alsidige stykker, der er nemme at integrere i en række forskellige decors. De har interne strukturer lavet af cross-ply og stål belagt i polyester maling. Benene er satineret stål.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar