Homedit: Fejrer seks år med Home Design Excellence og Inspiration

For seks år siden, Homedit.com blev til i cyberspace. Som med de fleste ting i livet begyndte Homedit med en drøm at fejre smukt hjemmedesign, både arkitektonisk og interiør, og for at hjælpe folk med at identificere deres personlige stil og skabe rum, de elsker. Seks år, 230.000 Facebook-fans, 42.000 Pinterest-fans og næsten 3.000 Twitter-tilhængere senere, er Homedit uden tvivl en forskel i hjemmet og designet af individer over hele kloden.

På nuværende tidspunkt ved du sikkert, at Homedit tilbyder fantastisk hjemdesign og indretningsinformation og inspiration. Men hvis du er nysgerrig, har vi kun inkluderet seks eksemplarer (ud af tusinder) af fantastiske artikler, der blev offentliggjort:

DESIGNINSPIRATION

Små Køkken Idéer. Skønheden i design inspiration artikler er, at de giver konkrete ideer, der kan brændstof læsernes egen kreativitet. Inspiration er en vigtig del af konstruktionscyklussen! Det er en grund til, at vores artikel om "Simple design ideer til små køkkener"Har været så nyttigt for læsere over hele verden. At se billeder af andres smukke løsninger på udfordringerne i små køkkenrum kan omdanne til personlige løsninger, fra klog opbevaring til indbyggede ideer.

DECORATING TIPS & TRICKS

Lav en erklæring med samlinger. Folk genkender ofte smukke hjemdesign og indretning, men har svært ved at oversætte deres præferencer til deres eget rum med deres egen livsstil og elskede genstande. Homedit giver nyttige artikler, der indeholder tips og tricks til at hjælpe i disse situationer, som vores artikel "Samlinger: Hvad og hvordan man viser for at udtale sig.”

Uanset om du samler vintage industrielle stykker som lanterne eller pædagogiske stykker som glober eller endda noget traditionelt som plader, kan denne artikel hjælpe dig med at finde måder at vise de stykker, du elsker og skat ... og hjælpe andre med at værdsætte dem også.

TRENDS.

Grå er den nye beige. Denne og andre varme hjemdesigntendenser er emnerne af stilcentreret Homedit-artikler, der har til formål at holde dig i den know. Som et eksempel på dette, vores artikel, "50 nuancer af grå: Det Nye Neutrale Fond for Interiører, "Giver mange højkvalitetsbilleder af inspirerende måder at introducere trenden ind i en række forskellige rum. Uanset om du søger at inddrage beroligende grays i et soveværelse, munter grays ind i et køkken, eller neutrale grays generelt, har denne artikel sandsynligvis et billede, der får dig i gang på rette spor.

UDVIKLING AF PERSONLIGE STIL

MoreINSPIRATION
  • Country Kitchen Design Inspiration
  • Kom i kærlighed med Homedits nye eBook: "100 inspirerende DIY måder at genopfinde dit hjem"
  • Lav et inspirationskort til dine ideer til hjemmeplanlægning

Lær, hvad du elsker. En af de sværeste dele ved at designe og dekorere et rum, du elsker, er ikke i selve udsmykningen, men snarere de beslutninger, der fører op til den dekorative del. Folk skal lære, hvad de kan lide, før de kan dekorere, hvordan de kan lide. Ved at anerkende dette giver Homedit masser af ressourcer for at hjælpe nogen med at udvikle deres egen stilstilstand, som vores artikel "En guide til identifikation af din boligindretningstil.”

Uanset om du er tiltrukket af det franske lands rustikke appel, de rene linjer i moderne eller den varme venlighed af sommerhusstil (eller en kombination af disse og mange mange andre), vil du være mere succesfuld med at skabe mellemrum du elsker når du kan genkende de komponenter, der gør disse rum til dig, smukke.

DIY PROJEKTER

Pallet Idéer. Homedit elsker at inspirere læsere med hensyn til sjove, unikke, varme og klassiske designs og DIY projekter. For eksempel er vores artikel om "21 måder at vende palle til unikke stykker af møbler"Tager et daværende design tema - pallet upcycling - og giver vores læsere nye ideer. Fra paller spiseborde til palle sofaer til udendørs palme liggestole, er denne artikel et eksempel med masser af gode ideer til at få dine kreative hjul spinding.

Forbedring af husstanden

Hjem Organisation. Style er ikke 100% relateret til den faktiske design og indretning af et sted. Organisation og renlighed er en stor del af et rums præsentation og effekt. Derfor er artikler som Homedits "Den ultimative vejledning til at organisere dit hjem værelse efter værelse"Har været så hjælpsomme for vores læsere. Vores læsere er kloge, kloge og stilfulde ... og de søger altid at forbedre deres rum. Uanset om dit hjem kunne have gavn af en organisatorisk tilrettelæggelse i hjemmet, eller du har brug for ideer til, hvordan du optimerer din køkkenstruktur, finder du dette (og meget mere) i vores rum ved hjælp af rumorganisationsguide.

DESIGN WEEK ATTENDANCES.

Homedit gør det muligt at holde sig opdateret om designtendenser og inspirere af det bedste af designverdenens bedste ved at deltage i forskellige design og messer rundt om i verden. Viser som iSaloni og Wien Design Week blev deltog. Næste år forventer Homedit lignende deltagelse på sådanne shows som Stockholm Design Week, Milano Design Week, og andre som tiden tillader.

eBook

Homedit offentliggjorde sin første eBook i 2014 (OG NU PÅ 50% OFF) - en nyttig vejledning til 100 DIY måder at genopfinde dit hjem. Denne eBook er fyldt med smukke billeder og nyttige tips og tips og er bekvemt tilgængelig til download.

LOOKING FORWARD TIL NÆSTE SIX ÅR

Homedit er begejstret for de kommende år og glæder os til at fortsætte vores tradition for at give vores læsere information og inspiration. Vi arbejder i øjeblikket på et nyt website design, der hjælper vores læsere til at nyde deres designudforskning endnu mere. Tak for at besøge vores hjemmeside; Vi håber du fortsætter med at blive fyldt med inspiration fra hjemmet til at gøre dit skive af verden smukkere.

Tak,

Homedit Team.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar