Centralt tre-etagers hjem i Malmø

Dette er Malmö, en smuk region i Sverige. Det er også her, hvor alle disse smukke bygninger er placeret. Det er et område fyldt med smukke bygninger, gamle restauranter og butikker. Det er også en meget bekvem beliggenhed for alle typer boliger. Det hjem, vi skal analysere nu, er Landbygatan 6. Det blev bygget i begyndelsen af ​​det 20. århundrede og blev over tid brugt som bordello, hotel, reklamebureau og nu som privatbolig.

Det er et tre-etagers hus også kendt som Villa Vester. Det har en imponerende rød facade og en lige så smuk indretning. Indvendigt har huset et lyst køkken med en indbydende indretning. Rhe stueetagen har grundlæggende de samme egenskaber, og det indeholder også en stor terrasse. Stuen er beliggende på første sal og adskilles af en dør fra en ekstra terrasse. Der er også et badeværelse og et soveværelse på samme niveau. På tredje sal er der en lille hal og tre flere soveværelser.

MoreINSPIRATION
  • To historie moderne landsby hjem i Portugal
  • Charmerende og elegant hus i Malmø
  • Moderne 2-etagers bolig i Mayfair til salg

Hele huset har massive trægulve og hvide eller lyse vægge. Dette bidrager til den overordnede lyse indretning sammen med de store dimensioner af værelserne. Huset har også ensartede persienner og mahogni døre. Da det er et så rummeligt hjem, omfatter det også et spa-område. Der er også nok plads til flere kontorrum, der skal oprettes på de to øverste etager. Det har også masser af lagerplads i kælderen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar