Usædvanlige Chair Designs Med Interactive Seats

Ingen forventer virkelig, at sædet skal bevæge sig eller at interagere med brugeren på nogen måde, når man sidder på en stol eller en afføring. Det er fordi de tilbyder denne uventede funktion, at vi finder disse særlige modeller så usædvanlige og interessante. De har alle pladser, der kan ændre formen, når de kommer i kontakt med brugeren. Nogle bruger usædvanlige materialer eller former for at kunne gøre dette. Denne interaktive karakter gør designene til at skille sig ud og tilføjer en ny dimension til deres charme.

Lad os være ærlige, det ser ikke ud som et behageligt møbel. De lodrette rattan poler, der udgør sædet, don''t virkelig lover en stor oplevelse. Men du er i en overraskelse. Polerne trækkes tilbage i sædet, så snart du sidder ned. Dette sikrer en behagelig oplevelse, mere komfortabel end oprindeligt forventet. Afføringen hedder Ciquita og er designet af Kenneth Cobonpue. En lænestol version med ryglæn er også tilgængelig.

Simon 's fæces af Wolf & Maiden har et sæde lavet af champagnekorre. Designet er helt sikkert usædvanligt, selvom det ikke er den eneste interessante måde at genoprette kurver på. Udformningen af ​​afføringen er baseret på traditionelle sydafrikanske elementer, der er integreret i en ultimativ moderne skabelse. Kurverne er anbragt i et gitter, der tager form af brugerens kropp, der udnytter materialets fleksibilitet.

MoreINSPIRATION
  • Usædvanlige køkkenstole design, der skal bruges som kontaktpunkter
  • Usædvanlig gennemsigtig stol designet af Nendo
  • Usædvanlig Mozaika Sæde af Lui Kawasumi

Kendt for sin passion for taktile møbler og interessante geometriske mønstre lavet af usædvanlige materialer, kom Annie Evelyn op med det iøjnefaldende stykke hedder Scotty. Det er en stol lavet af genvundet cypress træ. Som du kan se, har sædet et geometrisk design og er lavet af små stykker, som perfekt supplerer hinanden som i et puslespil. Når brugeren sætter sig ned, begynder sædet at ændre sin struktur for at tilpasse sig position og kropsform. Resultatet er en behagelig og behagelig sædeoplevelse.

Vil du sidde på en flok spisepinde? Sandsynligvis ikke, men du vil måske gerne genoverveje det, når du ser denne afføring designet af Jason Dembski og Ryan Horsman. De skabte afføringen ud af repurposed dampbræt og spisepinde, begge symbolske for den kinesiske kultur. Hver afføring er lavet af seks repurposed bakker stablet oven på den anden. Interiøret er fyldt med engangspinde, der står på en skumpude, der giver dem fleksibilitet.

Fleksibiliteten af ​​SpringWood afføring er givet ved sædets usædvanlige design. De er designet af Carolien Laro, og de har en massiv træramme og hjul, der gør dem nemme at bevæge sig rundt for at give mere fleksibilitet. Serien indeholder også afføring uden hjul eller med foldende metalrammer plus en tre-siders bænk med lignende design. Den innovative del er, at sædet har tynde slidser, som gør det muligt at udvide lidt på en måde, der ligner et accordeon.

Navngivet Pascal, denne skæbne afføring blev designet af Holly Bradshaw Clegg og har et rigtig interessant udseende. Først og fremmest kan du straks se, at afføringen har et indbygget læselygte, der hænger over det og understøttes af en metalstang. Men hvad er virkelig interessant er den måde, hvorpå du tænder lyset. Lampen aktiveres, når trykket påføres sædet. I ord ord opdages det, når du sætter dig ned og tænder automatisk. Det er en temmelig cool funktion, absolut værd at overveje for dit hyggelige læserhjørne. Selve sædet er også lidt usædvanligt, der er lavet af lagdelt skum og laminerede fyrstænger, der let kan fjernes og omorganiseres.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar