Chalet C7 - en fjern destination skjult blandt Andeserne

Med et meget simpelt design og synlig mangel eller udsmykning skiller Chalet C7 sig ikke med sit design. Det imponerer imidlertid med sin fantastiske beliggenhed og dens utroligt indbydende interiør. Skjult blandt toppe af Andesene, er chalet et hyggeligt og fjerntliggende rejsemål. Civilisationen kan være langt væk, men ingen savner det her.

Selvom designen af ​​hytten er meget enkel, er designet meget præcist. Bygningen blev designet med stor rumlig bevidsthed og intet område er et spildt rum.

Arkitekturen må ikke skille sig ud med overdådige og sofistikerede detaljer, men det lykkes at imponere på et større niveau ud over øjeblikkelige små detaljer. Boligen var et projekt af arkitekter Nicolás del Rio og Max Núñez.

MoreINSPIRATION
  • Den moderne S cube chalet af AGi arkitekter
  • Chalet Dent Blanche - skjult væk i de schweiziske bjerge
  • Ski Chalet med moderne interiørdesign i stedet Classic Wood

På grund af det sted, der blev valgt til hytten, måtte arkitekterne tage hensyn til hvert lille aspekt ved udformningen af ​​denne bygning. Det er derfor, de besluttede at indlemme chalet i miljøet og for at blande det glat. På den måde kan de indvendige føle sig tæt på landskabet og naturen, og de kan føle sig involveret i alt, hvad der sker udenfor, mens de er sikre og hyggelige indendørs.

Boligen integrerer perfekt ind i panoramaet. Til design og struktur, på grund af al sneen, måtte arkitekterne bygge chalet med stærke stålbjælker og søjler. Interiøret er designet med et åbent layout og en intim og behagelig atmosfære.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar