Chalet Lac Gate i Canada følger skovens skråning

Beliggende ved bredden af ​​en sø i Harrington, Quebec, Chalet Lac Gate sidder på kanten af ​​en cedertræ, omgivet af majestætiske træstammer. Selvom fodsporet af denne to-etagers bygning, designet af arkitekt Eric Joseph Tremblay of BOOM TOWN, er væsentlig, dens taghældning følger det skrånende landskab, hvilket betyder, at virkningen af ​​dens integrering er minimal.

Indgangen til hytten er på øverste niveau. Den nederste etage, hvor boligarealerne (stue, køkken, spisestue) er placeret, åbner til de udendørs afslapningsområder ved søen.

En stor terrasse ved siden af ​​soveværelset tilbyder den bedste udsigt over søen samt et generøst sollysrum for indbyggerne. Ekstremiteterne i de to vigtigste indvendige rum giver et unikt perspektiv af landskabet.

Ydersiden består af klædte sten og cederbeklædning sammen med andre naturlige og stedspecifikke materialer. Det skrånende tag, der er dækket med en zinkfinish, vender sig delvist mod jorden i form af et beskyttende etui. [Oplysninger leveret af BOOM TOWN arkitektur; fotograf: Angus McRitchie]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar