10 charmerende skiftende bordhakker

Når du opdager, at der er en ny lille bundt af glæde undervejs, er der så mange ting at stresse over, hvoraf en er børnehave. Du er nødt til at vælge temaet og en barneseng og hvilken gyngestol er det mest behagelige at sove i. Med alle disse beslutninger behøver du ikke en ting mere at bekymre sig om, som skiftbordet. Du skal basale et fladt rum med opbevaring, og det handler om det. Men det ville hjælpe, hvis det er lidt stilfuldt, ikke? Tjek disse 10 charmerende skiftebord hacks, der vil gøre montering af dit skiftbord en brise.

Din første beslutning er på skiftbordet selv. Heldigvis behøver det ikke at være så svært. Et omklædningsbord kan være en sparsommelig løsning på problemet. Brug bare en lille maling til at opgradere en kommode, du allerede har, og du er på vej. (via lejlighedsterapi)

Hvis du elsker byttebordet dresser ideen, men ikke har en kommode, som du kan lide til formålet, er du velkommen til at splurge på en smuk ny! Ikke alene vil det fungere som et skiftbord, mens babyen er lille, men de kan fortsætte med at bruge den til opbevaring, da de bliver ældre. (via inspireret af dette)

Når der er et møbelproblem, der skal løses, går jeg altid til IKEA hacks til svaret. Mens IKEA skiftende borde er dejlige og enkle, kan du få bedre opbevaring ud af blot at bruge en KALLAX enhed i stedet. Alle de cubbies er perfekte til at give legetøj og bøger og sko et sted at hvile. (via Made By Girl)

Her er et interessant skiftebord hack. Brug en gammel armoire eller endda et forældet tv-skab malet hvidt til dit skiftende rum. Tænk over det! Et fladt rum til en skiftplade plus hylder nedenunder til opbevaring, hvad kunne være mere perfekt? (via Poppinette)

MoreINSPIRATION
  • Creative DIY projekt: Skiftbord skiftet til et kontorbord
  • Baby skiftende tabeller Galore: Idéer og inspiration
  • Oviella skiftbord til børnehave

Tror du virkelig, at du ikke har plads til et rent møbelbord? Vælg en fold ud en i stedet. Så når du er færdig, fold væk uden ekstra omkostninger til plads. Det er en god løsning til små lejligheder eller skabet børnehave. (via Decor Pad)

Når der er så mange baby fornødenheder, god opbevaring er også en nødvendighed. Hængende en pegboard over dit skiftbord er den perfekte måde at gemme alt, hvad du behøver for at skifte tid, samt dekorative udskrifter eller den sødeste romper, som de kun bar en gang. (via Project Nursery)

En frugtkurv vendte skiftende bord opbevaring er en anden stor mulighed for at holde alle de skiftende bord fornødenheder. Uanset om du går med rustikke eller industrielle eller shabby chic, en metal tier som den ovenstående passer til alle dine temaer. (via livet i Bridgetown)

Denne ide er geni. Uanset om det er et faktisk skiftbord, en kommode eller endda et IKEA hack, har du en side til brug som lagerplads! Installer nogle kroge, hvor du kan hænge et ekstra sæt tøj eller et barns kærlighed, mens du ændrer dem. (via Project Nursery)

Hver skiftende bord har en flaske håndrensning. Så hvorfor ikke gøre flasken til en smuk? Næste gang du er i Target, skal du hente en smuk sæbepumpedispenser, hvor du kan holde tingene og slippe af med den grimte blå flaske. Det er styling til det maksimale. (via Kelly Hicks)

Jeg var lige nødt til at inkludere dette, fordi det er en god idé! Hvis du nogensinde har skiftet en babys ble, ved du, at de bliver fidgety, da de bliver ældre. Mens et legetøj kan hjælpe, kan det også lige komme i vejen. En løsning er at hænge et spejl bag på dit skiftbord, så babyen kan smile og snakke med sig selv, når du er færdig med din virksomhed. Brilliant, right? (via Project Nursery)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar