Chapel of the Hellige Kors i Sedona - Arizona

Hvis du nogensinde går i ørkenen, og du er omgivet af røde klipper og miles af ørkenen, er det sidste, du forventer at se, et kapel. Og ikke nogen form for kapel, men en stor udførelse af moderne arkitektur, der er placeret på toppen af ​​en sten, ser ud som om den stammer fra den og halvdelen er begravet i det på samme tid. Det er simpelthen fantastisk og efterlader dig målløs.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Memorial Chapel i Virginia
  • Sunny Rio Roca Chapel
  • Minimalistiske Kapel i Riga International Lufthavns Nordterminal

Denne enkle, men alligevel meget smukke bygning kaldes Hellige Kors kapel og det er placeret i Sedona, Arizona. Det er en romersk-katolsk kirke, og den er tegnet af Marguerite Brunswig Staude, tidligere en elev af den berømte Frank Lloyd Wright. Designeren ønskede at bygge et sådant usædvanligt kapel i Europa først, men hun kunne ikke finde det rette sted for det, så hun vendte tilbage til USA og fandt det rette sted tilbage i 1930'erne.

Kapellet blev afsluttet i april 1956 og har været et vartegn for stedet siden. Selv om det blev bygget over et halvt århundrede siden, er det stadig overraskende moderne og moderne, da det er meget enkelt i stil med meget klare kanter og regelmæssig form, idet selve klippen er fundamentet med meget små udsmykninger på indersiden og på ydersiden et mirakel i sig selv.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar