Charmerende og farverige hjemmedekorer af Graciela Rutkowski

Det er meget nemt at blive båret væk, når man blander stilarter, teksturer og farver. Du skal have et meget øje øje for kun at bruge den rigtige mængde farve eller for at kombinere forskellige typer mønstre og teksturer uden at skabe en overvældende blanding. Disse boliger er et godt eksempel på perfekt balance. Indretningen var en skabelse af Graciela Rutkowski og har et kig, der er både afslappet og glamourøst.

Farvepaletten er ikke særlig stor, men der er forskellige toner og nuancer, og de kombineres på uventede måder. Farverne synes at blive brugt parvis, og de to mest mærkbare er turkis og okker. De kan betragtes som komplementære farver, og de passer smukt sammen. Soveværelset er overraskende farverigt og alligevel er det også meget beroligende og roligt. De turkise gardiner og lampen passer til væggene og hovedgavlen er en accentfunktion. Kombinationen af ​​turkis og hvid er meget frisk.

MoreINSPIRATION
  • 10 af vores foretrukne soveværelse interiør decors
  • Tilføj et strejf af farve til dit hjem ved at male væggene
  • En farverig lys renovering af Tobi Fairley

Siddemødet og spisestuen er hovedsagelig okker med gule og brune indlæg. Der er også en variant med lysegrønne og turkise elementer. De levende områder har en tendens til at være lidt mere neutral i form af farve. De er mest afhængige af mønster og tekstur. Badeværelset er heller ikke forsømt. Det er simpelt, men iøjnefaldende med mønsterede vægge, et skulpturelt spejl og en meget sammenhængende indretning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar