Charmerende og elegant hus i Malmø

Det næste hus fra Ljungskogen vil tage vejret. Ikke kun beliggenheden men også det utrolige moderne og luksuriøse design og alle funktioner gør dig forelsket i denne drømmende ejendom. Hver detalje er i fuld harmoni med hele konceptet og er lavet med de bedste materialer til din komfort.

Huset har 271 m2 boligareal på 1 1/2 etager og et fantastisk stort fritliggende pool hus med 161 m2, omgivet af to solterrasse på i alt 140 m2. Første sal indeholder et elegant køkken fra Siematic, udstyret med en ILVE 90 cm bred gasovn med to elektriske ovne, en Miele-ovn i rustfrit stål, en mikrobølgeovn med grill, Miele-kaffemaskine og naturligvis et køleskab, fryser og bygget -i opvaskemaskine.

MoreINSPIRATION
  • Charmerende hus med en lille pool
  • The Black House af Andres Remy Arquitectos
  • Luksus Pool Ejendom i Korfu

Nu er det et helvede i et køkken! Første sal også samler den 62 m2 stue med en natursten pejs og soveværelse med en direkte indgang til et dejligt badeværelse dekoreret med funktioner af Alessi og design af Philippe Stark og Hans Grohe. Den øverste etage samler et åbent familieværelse, fire soveværelser med franske balkoner og to attraktive badeværelser.

Og det er ikke alt! Ejendommen har også et selvstændigt stort glasvægget poolhus med en 5x12m pool, sauna, brusere og plads til træning. Jeg har flere biler, eller du vil blæse en fest, tag dig ikke bekymret for parkeringspladsen, fordi ejendommen har en carport til to biler og også ekstra plads til yderligere tre biler. {Found on skeppsholmen}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar