Charmerende lejlighed i det centrale Stockholm infunderet med lys

Hverdagen skal udfolde sig i lyse, åbne og geniale designede boliger. Set på Alvhem Mäkleri & Interiör, giver denne duplex lejlighed i det centrale Stockholm en dosis af højt vurderet skandinavisk design som inspiration til dem, der elsker lyse byrum. Den charmerende, centrale Stockholm-duplexlejlighed spredes over en samlet 55 kvadratmeter, så designet måtte tilbyde et lysende miljø, der passer til Sveriges lange og mørke vintre. Under højt til loftet opbliver lejligheden et indbydende og på en eller anden måde ædru boligareal smeltet af varme strukturer som trægulve og trapper, hyggelige

Den charmerende, centrale Stockholm-duplexlejlighed spredes over en samlet størrelse på 55 kvadratmeter, så designet måtte tilbyde et lysende miljø, der passer til Sveriges lange og mørke vintre. Under højt til loftet opbliver lejligheden et indbydende og på en eller anden måde ædru boligareal smeltet af varme strukturer som trægulve og trapper, hyggelige kaster og puder samt et behageligt tæppe.

Buede vinduer inviterer sollyset dybt ind i lejligheden og trænger ind i det lavere niveau, mens soveværelset på ovenpå mezzanin oversvømmes med lys fra ovenlysene. Hvide vægge springer lyset rundt, mens et kontrastfuldt moderne mørkt køkken bryder monotonen og tilføjer en stilfuld og moderne touch til den samlede appel af denne kompakte lejlighed. For ikke at nævne er der plads til et omklædningsrum og en hyggelig terrasse for at nyde den friske, friske luft.

Kan du tænke på alt andet du behøver for at leve et behageligt liv i Stockholm?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar