Charmerende minimalistisk retræte i en lille bayerske landsby: s_DenK Residence

Den maleriske s_DenK Residence forestillet og udviklet af Soho Architektur i en lille bayersk landsby inspirerer frihed og harmoni. Dens beliggenhed ved bjergene tillod arkitekterne at placere garagen og boligarealerne på forskellige niveauer og dermed skabe en interessant coverall-sammensætning. Den typiske farvede og teksturerede facade er en henvisning til bygningens lokale kontekst.

En sti giver adgang sammen med garagen og til en beskyttet gårdhave med grusgulv. Hovedindgangen er placeret nedenfor, på basisniveau. Næste sal huser opholdsstuen med "store sydvendte vinduer med udsigt til landsbyen og videre til Alperne og en lige åbning til haven i nord. Smalle trætrapper fører til de private værelser under taget”. Hvert værelse blev forestillet på en minimalistisk måde, inspirerende nykter, men alligevel fredelig afgang.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar