Smukke Interiors, der er udstyret med udsatte træbjælker

Folk har brugt træ til at bygge og dekorere deres hjem lige siden de regnede med, hvordan hele processen fungerer. Selvom vi udviklede sig meget siden da, elsker vi stadig træbjælker i vores hjem og mange andre elementer lavet af dette materiale. Træ er det mest populære materiale i denne forstand og med god grund. Intet andet kan gøre en plads føler som varm, indbydende og komfortabel.

Selv om træbjælker straks får os til at tænke på traditionelle eller rustikke huse, er det ikke altid tilfældet.

En masse moderne boliger udnytter charmen og skønne træbjælker, der føjer sig til et rum og indarbejder dem i deres indretning.

Der er mange forskellige muligheder for træbjælker. For eksempel kan de enten blive udsat eller malet eller skjult på en anden måde.

Udsatte loftsbjælker bruges ofte til at fremhæve et rums arkitektur eller for at gøre et hældt tag ser mere interessant ud.

Sommetider matcher bjælkerne andre designelementer som trægulve, møbler eller trappe. Dette hjælper med at skabe en sammenhængende indretning.

Forskellige typer træ har en anden visuel indvirkning på et rum. Nogle skove minimerer kontrasten gennem deres lysere farver, mens andre skiller sig ud uanset baggrund og omgivelser.

For at få loftbjælkerne til at skille sig ud mindre og for at give rummet et mere åbent og simpelt udseende, kan bjælkerne males for at matche loftet.

Der er ingen tvivl om det: eksponerede loftbjælker er fremragende til at gøre et soveværelse føles ekstra hyggeligt, varmt og indbydende.

I nogle tilfælde giver bjælkerne interesse for loftet og giver det et geometrisk udseende, samtidig med at det understøtter hele strukturen.

MoreINSPIRATION
  • Rustikke og indbydende køkkener med udstrålede loftsstråler
  • Moderne lejlighed med en blanding af mosaikgulve og udsatte træbjælker
  • Chic Design Trend: Exposed Beams

Match loftbjælkerne til vinduesrammerne, dørene og gulvet for et sammenhængende udseende og et harmonisk rumdesign.

Træbjælker kan se særligt charmerende på loftsrum. De får rummet til at føle sig endnu mere hyggeligt, behageligt og indbydende.

Nogle gange er loftbjælker brugt til støtte, mens andre gange de kun kan bruges som dekorative elementer designet til at indgyde rummet med en bestemt stil eller stemning.

Tilføjelse eller udsættelse af træbjælkerne i et rum er en meget effektiv måde at give det et rustikt udseende, især hvis bjælkerne har organiske former og uregelmæssige former.

Kombiner udsatte træbjælker med mursten til et struktureret og charmerende udseende. Kombinationen arbejder for traditionelle, rustikke, industrielle og endda moderne eller moderne interiører.

Udover at blive stærke designelementer til rummet, kan bjælkerne også indrettes på mange måder alt efter lejlighederne, deres placering og den ønskede atmosfære.

Der er også en funktionel side til udsatte træbjælker. I stedet for at se dem som hindringer, få mest muligt ud af dem og drage fordel af deres tilstedeværelse.

Når parret med et træloft, skinner bjælkerne ikke så meget ud. Ikke desto mindre er de altid iøjnefaldende, uanset hvilken stil der vælges til værelset.

Du kan opretholde en frisk, luftig og lys indretning for et rum, selvom der er involveret træbjælker. Hvis bjælkerne er særligt store, eller hvis loftet er højt, bliver det lettere.

Placer og del bjælkerne på en sådan måde, at du kan dreje loftet til et brændpunkt for rummet. Det kan f.eks. Have et interessant geometrisk mønster.

Hvis du vælger at omfavne træbjælkerne og for at få mest ud af dem, er der masser af flotte designmuligheder. Du kan endda give et værelse en fin feng shui struktur og bruge support kolonner til at opdele og organisere en åben grundplan.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar