Chartreuse: Den usandsynlige konge af pop

Jeg voksede op og boede kun to huse væk fra en af ​​mine bedste venner, hvilket betyder, at vi tilbragte mange timers løb frem og tilbage mellem vores hjem. Hendes hus havde shaggy gulgrønt tæppe i stuen. Måske, fordi denne farve lever i periferien af ​​mange glade minder (som at se på og, hvor det er muligt, efterligne de olympiske atleter, slår otteren ud af den boxfulde, klækker sig i overdimensionerede, fjærbeskyttede damehatte ... ahh for at være ung igen) eller måske fordi det er sådan et mysterium - er det grønt? er det gult? - men hverken jeg har elsket chartreuse i årtier. Det tilføjer bare den perfekte pop til næsten alle farveskemaer.

Kombination af to intense farver (i dette tilfælde turkis og chartreuse) kan være risikabelt for at få et rum til at virke ung eller visuelt overvældende. Dette værelse anvender imidlertid dæmpede og endog forældede toner af farverne, der bringer det bedste ud af begge verdener - rig og dyb, mens de forbliver friske og uventede. Den tuftede chartreuse-sofa stjæler showet, fedte vertikale striber tilføjer lystartet elegance (hvis der er sådan en ting!), Og resten af ​​værelset bliver munter tilbehør.

Chartreuse laver en øjeblikkelig erklæring som en vægfarve. Ser som baggrund for en neutral eller monokromatisk vignet, tilføjer farven straks sofistikering og stil. Det klassiske sort-hvide farveskema vist her i rene eksterne linjer og bevægelsesrige grafik bliver moderne, når den er indrammet af den rige vægfarve. Og en chartreuse og papaya farve combo? Fabelagtig. Når som helst hvor som helst.

Parret med alle lyse neutrale, chartreuse i dette soveværelse er frisk og rolig og indbydende. Farven går ind i hvert niveau i rummet, fra gulvet op til loftet. Men ved at variere tonerne hele vejen igennem (nogle mørkere, nogle lettere, nogle mere gule), er effekten samtidig beroligende og interessant. Chartreuse bliver en smuk jordisk baggrund til det overdimensionerede naturcentrerede vægkunstpunkt.

MoreINSPIRATION
  • 10 måder at få dit hjem poppin med chartreuse
  • Hvilken farve er Chartreuse: Idéer og inspiration
  • Udsmykning med Chartreuse Color - Sådan får du vibe

Når det kombineres med mørke farver som sort og brun og i rige teksturer, tilføjer chartreuse en varm, luksuriøs og næsten sensuel fornemmelse for et værelse. Et malet chartreuse loft lægger vægt på farveskemaet og bringer hele rummet indad til et hyggeligt, næsten kokonlignende rum.

Hvidt køkkenskab er populært for sin friske og luftige appel, men disse nedre chartreuse frysere tager visuel friskhed til et helt andet niveau. Farven er en dejlig mægler mellem det varme trægulv og de moderne bordplader og flisebelægningen - chartreuse kabinetter bringer det sammen til sammenhæng. Farven gentages subtelt i de indvendige øvre frysere og tilføjer en frisk citrin twist til den klassiske hvide.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar