Billige og praktiske halskæde indehavere, du kan gøre dig selv

Kan du ikke finde et godt sted at hænge din halskæde? Det er nemt at få disse ting alt sammen sammenflettet. Den bedste måde at undgå det på er at bruge en halskædeholder. Du skal ikke bekymre dig om at finde en god i butikkerne, fordi der er masser af enkle måder at lave det på. Projekterne beskrevet nedenfor er ikke kun meget enkle, men også ret billige. De har hver deres egen unikke charme, og deres design kan tilpasses til dine særlige behov og stilindstillinger.

For at lave en halskædeholder, der ligner den, der er synlig på visuel bevæbnet, skal du bruge et stykke drivved eller et fladt bord og et sortiment af skabsknapper. Du kan have disse malet eller dekoreret, men du vil have. Alt du skal gøre er at fastgøre knapene til træet. Du kan så hænge det færdige projekt på en væg.

Et meget lignende projekt blev også omtalt på asmithofalltrades. Ligesom før blev der brugt et træbræt og et par knopper blev fastgjort til det. Bestyrelsen var farvet, og hvis du vil, kan du også gøre det. En anden mulighed er at male bordet. Du kan lave to huller i enderne af brættet og køre noget reb eller ledning igennem, så du kan hænge halskædeholderen.

MoreINSPIRATION
  • 11 DIY halskæde opbevaring ideer
  • 12 DIY Halskæde Holder ideer til at gnide din fantasi
  • Simple DIY Halskæde Holder Stand ideer, der ville gøre gode gaver

I stedet for at bruge et træbræt, kunne du stort set bruge noget træ, uanset dens form. Selv en runde kunne være stor. Faktisk er det præcis, hvad du har brug for, hvis du vil lave en halskædeholder, der ligner den på lovepeoplelikethings. Tag træet og stræk noget stof rundt om det. Hæft det på plads. Du kan først lægge et lag af batting. Husk at bore huller i træet, inden du klæber stoffet på det. Tilføj derefter knapene.

På monsterscircus finder du en ide for en meget skulpturel og interessant udseende halskædeholder. Den blev lavet ved hjælp af trædåger, kabelstrimler og spraymaling. Efter at skære dowels til forskellige længder, pak zip med det samme og skab den ønskede form. Du kan bruge din fantasi til denne del. Når du er tilfreds med den måde, det viste sig, maler du hele sagen.

Et andet meget simpelt design til en halskæde indehaver kan findes på themerrythought. De her fremhævede blev fremstillet ved hjælp af et træbræt, en sav, noget sandpapir, en boremaskine, træpinde og trælim. Tegn en trekant på træbrættet og skær derefter langs linjerne. Sand kanterne. Markér hvor du vil have stifterne til at gå på bagsiden af ​​trekanten og bore huller. Lim pinnene på plads.

Et simpelt, billigt og nemt at gøre design stort ikke bare til halskæder, men til smykker generelt kan findes på hometalk. Det hele starter med et ekstra stykke træ, der er sprayet malet. Derefter bruges en linjal til at markere lige mellemrum og små kroge tilføjes i disse pletter. Du kan også have disse spray malet. Når du har skruet på krogen på plads, skal du bare finde et godt sted at hænge din nye smykkesholder.

Den pilformede halskædeholder på lemonademakingmama er meget nem at lave. Du har brug for en skovl, en tynd stribe af træ, en saks og nogle kroge. Lav små riller i enderne af dybden og fastgør en lille trekant og det V-formede stykke for at gøre det til en pil. Derefter skrues kroge i dybden. Sørg for, at de er jævnt mellemrum. Du kan også male dykkeren, hvis du vil. {Fundet på lemonademakinmama}.

Er ikke denne træformede smykkerholder helt vidunderlig? Det er faktisk noget, du kan gøre selv. Du skal bare finde en trægren, der har en interessant form og en masse mindre grene, så det ligner et lille træ. Har det sprøjtmalet guld og sæt det derefter i en vase eller en beholder. {Fundet på etsy}.

Den lærred halskæde indehaveren på melissacreates er også interessant. For at lave en lignende skal du bruge lærred, en guldmarkør, en blyant, en viskelæder og nogle fancy tacks. Markér linjer på tværs af lærredet med en blyant og fremhæv derefter designet med markøren. Slet blyantslinjerne. Du kan derefter tilføje tacks og vise din skabelse på en væg.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar