Chic og farverigt piger værelse med hængende senge

De fleste gange har pigerne et eget sted væk fra deres brødre, hvor de kan slappe af og nyde hinandens selskab. Disse piger ønskede et eget værelse. Når de bliver spurgt, om de vil have noget specifikt derinde, sagde de, at de bare vil have et soveværelse og et rum, hvor de kan læse, strik og studere uden at blive forstyrret af deres brødre. Disse var beskedne anmodninger.

Pigerne havde ingen specifikke anmodninger med hensyn til farve og materialer. Som følge heraf måtte designerne komme med noget på egen hånd. De forvandlede fuldstændigt rummet. De gjorde det til et lyst og farverigt rum, der passer perfekt til pigernes behov. Det har masser af opbevaringsrum og en meget smuk indretning. Værelset er nu et funktionelt og farverigt rum til denne families to døtre. Indretningen er meget afbalanceret. Det er både funktionelt og feminint og farverne er meget velvalgte.

MoreINSPIRATION
  • Rumseffektive og smarte fælles piger soveværelse design ideer
  • 15 Stilfulde, elegante og sofistikerede baldakiner til piger
  • Kreative drenge rumindretning med hængende senge

Værelset har hængende senge lavet af træ og jern, og de er fastgjort til loftbjælkerne. De gør rummet synes mere luftige og rummelige. Det blå gulvtæppe er også en meget smuk detaljer. Striperne tilføjer farve og tekstur, og de skaber også en flot farvekontrast med resten af ​​funktionerne. Værelset har også et skrivebord. Det er en meget lang arbejdsflade, hvor pigerne kan skrive og lave håndværk. Pigerne kan også lide at strikke så designerne, selvom de kunne indarbejde denne passion i indretningen. De skabte et rum, hvor de kan organisere deres garn og nåle. Pigernes soveværelse er præcis, hvad de ønskede og mere. {Fundet på thepioneerwoman}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar