Sådan opdateres dit vaskerum med en elegant DIY hæmme

Det er på tide, du har ændret noget om dit vaskerum. Dette kan være et utilitaristisk rum, men det betyder ikke, at det kan ignoreres. Stil gælder for alt. Har du ikke et separat værelse, bare for at vaske? De næste DIY projekter kræver ikke rigtig en, fordi de har at gøre med at hæmme. Alle bruger tøjvask, så lad os se, hvordan du kan lave en selv.

At opbygge en vaskehæmning er let, især hvis du kan lide enkle designs. Du kan lave en til under $ 20, hvis du følger denne vejledning. Du skal bruge et cirkulært stykke træ, wire hegn, wire cutters, en hæftemaskine eller skruer og fire små hjul. Du kan male eller plette trækredsen og derefter forsegle den. Dernæst ruller hegnene ud og vikler den rundt om cirklen. Skær det og bøj det lidt under træet. Du kan bruge en hæfteenhed eller skruer til at fastgøre stykkerne sammen. Tilføj derefter hjulene.

Hvis du kan lide at sortere dit vasketøj, så har du brug for mere end en enkelt hæmmer. Lav så mange som du har brug for, og hæng dem fra vægkroge. Du skal bruge en stofvaskepose til hver hæmme samt en bøjle og en krog. For at gøre hamperne opretholde deres form kan du sy dem rundt om en hænger og måske endda lave en tynd ramme rundt om toppen. Mærk hver taske. Du kan bruge en markør eller en nål og en tråd. {fundet på thepinjunkie}.

MoreINSPIRATION
  • Tøjvask Hamper lavet af bambus
  • Sort dit vaskeri i stil med disse attraktive vaskeri Hampers
  • Bliv praktisk ved hjælp af vaskekurve på hjul

Du kan også sortere dit vasketøj i forskellige beholdere gemt inde i et skab. Du kan have en brugerdefineret skuffe designet kun til dem. Skuffen behøver kun et frontpanel og individuelle rammer, der holder beholderne op. Dette system gør det nemt at organisere og sortere tøjet og derefter tage det ud og sætte det i opvaskemaskinen.

For at lave en fritstående ramme til to individuelle vaskeposer, kan du bruge genanvendte træpaller. Du kan skære en palle i to for at gøre siderne og derefter to andre sektioner til for og bag. Selvfølgelig kan du også gøre dette fra bunden ved hjælp af træplader.

Genbrug kan være både sjovt og praktisk, og der er masser af gode ideer, du kan bruge til denne type projekter. For eksempel, hvis du har en af ​​disse gamle indkøbsvogne, kan du gøre den til en vaskehæmning ved blot at tilføje en stor stofpose indeni. Ideen er god, fordi vognen allerede har hjul og et håndtag, så du nemt kan flytte den rundt. Find ud af mere om dette på hometalk.

En pudebetræk hæmmer er en anden enkel og stilfuld ide, du kan bruge. For at gøre noget som dette skal du bruge nogle træplader, to pudebetræk, skruer og lim. Skær træstykkerne i størrelse i overensstemmelse med instruktionerne om build-basic. Derefter opbygges rammerne i overensstemmelse med pudernes dimensioner. Tilføj derefter benene og basisstøtterne. I slutningen tilføj de to pudebetræk.

Industriel stil vaskehæmmere kræver ikke rigtig meget arbejde. Faktisk kan du bare omfordele en metal papirkurv og kalde det en hæmmer. For ekstra karakter, tilføj et træ bundstykke og hjul for at gøre hæmmeren mere praktisk og nem at bære rundt. Du kan se transformationen på theshabbycreekcottage.

Nogle mennesker vil ikke have deres tøjvask hæmmer for at være ude, hvor alle kan se dem. I et sådant tilfælde kan en løsning være at skjule hæmningen i et lille skab, der ville se rigtig hjemme hvor som helst i huset. Det er muligt at bygge hele kabinettet fra bunden, men det ville være meget enklere at ændre en eksisterende, så det kan rumme en vaskekurv inde i. Du kan finde lidt inspiration på bydawnico.

Det samme princip i et dørskabsdør er udstyret med ana-hvid. Dette er faktisk et skraldespandskab, der er omdannet til at rumme en tøjvask. Ideen er ganske stor faktisk, og du skal kun lave nogle få små ændringer. Det er muligt at ikke engang kræve ændringer, hvis dimensionerne er rigtige.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar