Chic og indbydende fransk land køkkeninteriør

Franske landehjem har noget, der gør dem meget indbydende og smukke. Det er ikke noget, du kan påpege, men et element der definerer alt om dem. Denne smukke stil kan genskabes, og nøglen er at være opmærksom på alle de små detaljer samt til den overordnede indretning. Lad os se for eksempel hvordan du kan bringe nogle franske charme ind i dit køkken.

Dette køkken har en overordnet traditionel indretningsinredning og en meget smuk kromatisk palæ. Den anvendte hovedfarve er en blød skygge af gul, der kommer i form af frysere. Væggene er også malet med en meget lys skygge af samme farve. Der er også accent detaljer og de tilføjer ikke kun farve til indretningen men også mønster og tekstur.

Dette er også et traditionelt køkken, men det har en køligere kromatisk palette. Væggene er malet med en meget lys skygge af blå og backsplash og skabene har samme farve. Lysekronen over køkkenøen er specielt smuk, men den er også meget subtil og skiller sig ikke ud meget. Bemærk alle de træ- og kurvegenskaber, der tilføjer charme til indretningen.

MoreINSPIRATION
  • 20 måder at oprette et fransk land køkken
  • 30 franske landsdags inspiration til dit køkken
  • Kitchen Brick Backsplashes - Til varme og indbydende madlavningsområder

Fransk indretning er også defineret af de mange klassiske og elegante detaljer. Dette monokromatiske køkken er meget stilfuldt og meget elegant. Hemmeligheden her er ikke at have for mange møbler. Det er bedre at have få stykker og lade dem skille sig ud individuelt. De stilfulde stole ser vidunderlige ud og gardinerne kompletterer hele indretningen smukt. Det er et dejligt kontorområde.

Dette køkken har masser af fransk land flair. Hane og dens symbolske værdi repræsenterer perfekt stilen i denne indretning. Alle lister og detaljer på møblerne bidrager til et overordnet charmerende billede, der tager dig tilbage i tiden og i et fjernt land. Det er præcis, hvad et fransk landekøkken skulle føle sig.

Vores sidste eksempel er også et traditionelt fransk landekøkken, men det ser ud til at have været en ombygning, der gav det nogle moderne flair. Den kromatiske palette er neutral og klassisk, bagpladens funktioner er indviklet og elegant detaljeret og vedhængslyserne er elegante, enkle og delikate.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar