Interessante håndlisters muligheder for trapper, der står ud

Vi kan alle være enige om, at en trappe altid vil være et iøjnefaldende træk for et hjem, uanset hvilken type, de anvendte materialer, farverne og alt andet. Dens simple tilstedeværelse er nok. Men hvad nu hvis du vil have noget mere, noget der kan gøre trappen til at skille sig ud på en usædvanlig og personlig måde? En mulighed er, at denne sag kan være en håndliste, der imponerer på sin egen måde.

For en kældertrappe kan en vidunderlig ide være et håndliste, der tændes. Faktisk er dette en vidunderlig mulighed for ethvert mørkt trappeområde. Du vil være glad for at finde ud af, at du selv kan bygge en sådan håndliste. Du kan bruge den vejledning, der leveres af ikeahackers. De nødvendige materialer omfatter plexiglasrør, en lang LED-strimmel, en boremaskine, en sav og Kvartal loftmontering.

Ønsker at bringe et stykke natur ind i dit hjem. Hvad med en trappe håndliste lavet af trægrene? Det er noget du kan lave selv. Den sværeste del af projektet ville finde de rigtige grene. De skulle være længe nok og have den rigtige form. Curvy dem ville se rigtig godt ud. Du kan bare vedhæfte det med nogle vægmonterede kroge. {fundet på stilfiler}

MoreINSPIRATION
  • LED Trappe Håndliste Koncept
  • Moderne håndlistersdesign, der gør trappen standser
  • Miljøvenlige hjemindretningsvalg, der ikke skiller sig ud

Hvis du vil, kan du male grene, selv om deres naturlige farve og finish ofte kan være meget charmerende og smukke. Hvis trappen er kort og går lige op, kan du vælge at bruge en enkelt, tykk og lige gren eller en lille træstamme. Denne særlige gelænder er lavet af en egalog, men du kan prøve birk og andre typer.

Hvis du vil tilføje en industriel berøring til din trappe, så er reb eller trægrene ikke ligefrem gode muligheder for en håndliste. En kabel-trappe trappe ville være en meget bedre løsning. Et alternativ kan være Rebar. Du kan få det pulverlakeret til en bedre udseende. Du kan finde ud af om denne ide på hometalk.

Der er også mulighed for at lave et håndlister lavet af galvaniserede rør, hvis du vil tilføje en industriel detaljer til trappen. Du kan finde en simpel vejledning til et sådant DIY-projekt på fastlæggelse af ting. Du skal bruge rør, vægbeslag, midterstykker og vinkeldele. Afhængigt af hvor stor trappen er, og hvor længe du vil have håndlisterne, skal du måle og bestemme, hvor meget af hver af de ting du skal bruge til projektet.

Du kan også ændre udseendet af din trappe ved at give gelænderen en makeover. Hvis det er lavet af træ, kan du genfarve det eller endda male det. Du kan også dekorere det på mange måder. Selvfølgelig kan du bare forlade håndlænken som den er, og male muren til hvilken den er fastgjort. {fundet på thatsmyletter}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar