Smarte varer hver moderne soveværelse har brug for

Fine linjer, klassiske farvepaletter og en fashion-forward flair, der ikke sætter pris på et smukt soveværelse? Fra skarpt sengetøj til et organiseret skab er der noget ekstra luksuriøst og elegant omkring et rum, der skræmmer sofistikation, klasse og slank stil. Men hvor begynder du, når du planlægger dit moderne soveværelse? Hvilke elementer er afgørende for at få det til at komme i fuld cirkel? Her er nogle af vores favoritter, der vil gøre det bare!

1. Crisp Bedding.

Hold dig væk fra dikkedarer og kaotisk trykte sengetøj, i stedet gå med noget glat og skarpt. Så vidt farvel er bekymret, brug dine favoritter. Men hvis du søger efter et rent og slankt overordnet udseende, skal din seng være et simpelt og fint kantet fokuspunkt.

2. matchende natbord

Et matchende natbord til hver side af sengen giver rumbalancen og en følelsesmæssig følelse. Sørg for at vælge et stykke med en kantig, moderne følelse og ikke noget, der bare er kedeligt kedeligt. Hvis du bruger to, skal de have en masse fashion-forward appel og personlighed.

3. Arkitektonisk lampe.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Garderobeskabe og Sovekabinetter
  • Stærke, men slanke og elegante metal senge - et smukt stykke i soveværelset
  • Funky elementer hver eklektisk soveværelse behov

Vi har alle brug for en lampe i soveværelset. Det kunne være en gulvlampe i hjørnet eller en der bliver på natbordet for dit aftenmagasinet læses. Uanset hvad der er tilfældet, er det nødvendigt at tilføje en vis chicness til rummet. Et rent arkitektonisk udseende er perfekt, når det kommer til lamper. Hold dig væk fra den traditionelle eller mere hjemlige af lamper og gå til noget med en slank linje.

4. Hovedkort Art.

Du behøver ikke en collage eller en klynge af forskellige indretningstykker, der hænger på væggene. I stedet finder du et stort stykke kunst for at vise over sengen. Alt vil se "på sin plads" og planlægges med et præcist detaljeret design. Og kunsten vil bare sætte øje med rummet, den moderne seng med sin skarpe sengetøj!

5. Slick Shelving.

En af de vigtigste ting, der gør et moderne soveværelse arbejde er organisation. Alt skal have et sted at holde det smarte, rene udseende. Sørg for, at du har den rigtige slags hylder baseret på, hvad du har brug for. Hvis du har mange bøger, skal du sørge for, at der er en bogreol på værelset. Hvis du har mange tøj, skal du sørge for, at dit skab er opdateret med hele organisationen og hylderne man kan have.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar