Chic maisonette i London

Denne smukke ejendom kan findes i Queens Gate, London, og det er en meget stilfuld maisonette. Udtrykket maisonette definerer normalt et sæt værelser til at bo i, typisk på to etager af en større bygning og med egen indgang udefra. Denne ene indtager første og anden sal i en bygning, og den sidder på et område på 2.788 m².

Maleriet har for nylig gennemgået en fuldstændig renovering, og nu har det et mere moderne udseende og en samlet indretning i hele ejendommen. Nogle af de arkitektoniske detaljer er klassiske, som for eksempel de høje lofter, detaljerne fra loftet og vægge og vinduerne fører til en portico balkon. Hele ejendommen har trægulve, et andet samlet element. Ejendommen har også Lutron belysning og integrerede lydsystemer i alle værelser.

MoreINSPIRATION
  • Moderne svensk Maisonette med en charmerende ovenpå soveværelse
  • Moderne 3-værelses lejlighed i London til salg
  • To lejligheder blev med i en stilfuld familie-Maisonette

Køkkenet er fuldt udstyret og klar til brug. Der er også fire soveværelser med dobbeltsenge med gulvvarme på badeværelserne. Indretningen er lys og luftig, og der synes at være en meget varm og indbydende atmosfære derinde. Maisonette er beliggende i et område med mange butikker og faciliteter i nærheden, og der er også en metrostation (Piccadilly, Circle & District Lines). Det lader til en meget smuk ejendom med praktisk design og beliggenhed. Det ville gøre et meget godt hjem til en familie. {Found on esny}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar