Chic moderne lejlighed nær Rocky Mountains

Dette er en meget smuk og rummelig 2-værelses lejlighed, der måler 1546 kvadratmeter. Lejligheden er beliggende på 55 W. 12th Avenue # 512, og den er for øjeblikket på markedet for $ 690,000. Lejligheden har en meget smuk og stilfuld indretning. Det blev designet af Famed World Architect Daniel Libeskind.

Hele boligbygningen har smuk vinkel geometri og gulv til loft glasvægge, der gør dette til en luksuriøs ejendom. Desuden kan beboerne i bygningen også nyde et smukt privat tagterrasse med fantastisk udsigt over byen og Rocky Mountains. Denne særlige flade har gulv til loftglasvægge med udsigt over Plaza og tilbyder panoramaudsigt. Det har også højt til loftet og smukke sorte valnødgulve.

MoreINSPIRATION
  • Rummelig 3-værelses lejlighed i Hyde Park Square til salg
  • Bring arkitektur til næste niveau: 18.36.54 House By Daniel Libeskind
  • Bedøvelse 2-værelses lejlighed i London til salg

Det er en lys lejlighed med state of the art apparater og smukke brugerdefinerede belysning og møbler. Den åbne grundplan gør det endnu mere tiltalende og indbydende. Køkkenet er rummeligt og elegant med Berloni møbler og Carrera marmor bordplader. Førerskibet har også elegant marmor.

Lejligheden indeholder også automatiske vindueskærme til de øjeblikke, hvor indbyggerne har brug for noget privatliv. Det er en rigtig skønhed, og hele bygningen er lige så smuk. Det forventes at være sådan, da den er tegnet af arkitekten Daniel Libeskind, der er berømt for det jødiske museum i Berlin, Bremen Philharmonic Hall, Spiralforlængelsen til Victoria & Albert Museum i London og Imperial War Museum i Manchester.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar