Chic hvide køkkener til 2014

Hvide køkkener er trendy lige nu, men den store ting er: hvide køkkener er også klassiske. Ideen (og virkeligheden) af et hvidt køkken til 2014 passer nemt ind i hver husstand og næsten hver design stil, det være sig moderne, sommerhus, skandinavisk, rustik, eklektisk, du hedder det.

Der er noget unapologetisk tiltalende om et hvidt køkken - det føles rent og aktuelt og er et godt fundament for at fremvise din egen æstetiske personlighed. Og endnu vigtigere, hvid giver komplet funktionalitet til dette rum, der er hjerte i hjemmet.

Trægulve og lejlighedsvis berøringer af sort og farve runde ud i et all-hvidt køkkens klassiske stil.

Lyset springer bogstaveligt talt rundt om dette blanke hvide køkken, så det skinner på den bedst mulige måde.

Hvid beadboard-type backsplash og andre landets berøringer giver dette afslappede hvide køkken en hyggelig sommerføde. Neutral-hued bordplader giver en vis visuel dybde.

Få ting kan se ud som slanke, strømlinede og moderne som et hvidt køkken. Horisontale linjer i hele giver stor detaljer for dette monokromatiske rum.

Skabets og skuffens træk er mere synlig i et hvidt køkken; Disse moderne lange barer er enkle og sofistikerede.

En pop grøn grøn æble tilføjer personlighed til den (slags) blanke skifer, der er et hvidt køkken.

Hvide køkkener har en ren fornemmelse, det er sandt, men de har potentiale til at mangle karakter. Overvej at tilføje små doser fed fed farve ind i dit hvide køkken for en frisk, opdateret følelse.

Fordelagtigt af den visuelt lette karakter af hvidt design er små køkkener gode kandidater til at være hvide køkkener.

MoreINSPIRATION
  • Sølvkøkkener: Idéer og inspiration
  • Guldkøkkener: Idéer og inspiration
  • Køkkener: 5 Lavpris tips til høj effekt

Underskud aldrig den fantastiske virkning af en højglans gulv.

At bryde op af hvidt hav på skabsdørfronten og skuffens ansigter med glasskabe kan være lige hvad et køkken i 2014 har brug for. (Bonus: Dette kan gøres nemt og relativt billigt - stor indvirkning på lille indsats.)

Interessante (og funktionelle) moderne former holder dette hvide køkken alt andet end generisk.

Du kan aldrig gå galt med en backsplash af hvide subway fliser.

(Men selv en mørk flise backsplash kan arbejde med succes i et hvidt køkken.) Glem ikke kraften i en hvid plast spisestue stol!

Et tællet køkken integrerer masser af opvarmning berører til et charmerende hvidt rum. Såsom apparater, vægge og loft, hylder og corbels.

Undgå at overse belysningen i dit køkken. Lad disse hængende hvide vedhæng orbs inspirere dig til at gøre noget frisk med dit køkken i år.

Glas og blanke reflekterende overflader er særligt nyttige til at understrege den flotte stil i et hvidt køkken. Bemærk glasdækslet i dette? Dejlig!

Carrera marmor bordplader. Nok sagt.

Selvfølgelig er tykke betonplader ikke noget at nyse på. Disse skønheder er et 2014 hvidt køkkens drøm, der kommer i opfyldelse.

Fra kokkens grandiose kommercielle køkken til lejligheden boligkvarterets lille hjørne har hvid sikkert et fremtrædende sted i designet af 2014 køkkener.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar