Trendy Desk Designs til børnenes værelser

Hvornår er det rigtigt at inkludere et skrivebord i et børns rum? Nå, så snart børn begynder at gå rundt og lege med ting på egen hånd, begynder et skrivebord at være nyttigt. Når de er små, kan de lege med legetøj og farve bøger, når de vokser op, begynder de at lave alle slags kunst og håndværk projekter og senere kommer de til at bruge skrivebordet til lektier. Dybest set er det aldrig for tidligt at begynde at se på børnebordsdesign.

En vægmonteret skrivebord ville være en smuk god idé til et barns værelse. Det tager absolut ingen gulvplads, så der er masser af plads til at spille rundt, når skrivebordet ikke bruges.

En anden måde at spare plads på med et skrivebord er med et design som dette. I stedet for at inkludere skuffer og hylder er skrivebordet lille og simpelt. Toppen foldes op og afslører opbevaring til penne, farveblyanter, bøger mv.

Eller hvad med denne minimalistiske duo? Skrivebordet og bænken har samme design og forskellige dimensioner. Bænken passer perfekt under skrivebordet, og de indeholder både opbevaring indenfor til bøger, papirer og andre små ting. {Fundet på onshus}.

Et skrivebord kan også være en simpel vægmonteret overflade, der ligner en hylde. Det giver plads til to børn, og hylderne over giver plads til alle forsyninger.

Dette er et skrivebord med en lille smule rustik charme. Det ligner en af ​​de gamle arbejdsstationer, der findes i skolerne, og det er et skrivebord og en bænk combo.

Denne skrivebordsenhed har et design svarende til det ovenstående, men med nogle få små forskelle. Sædet har ryglæn og enheden er suppleret med en bogholder monteret på væggen.

Et simpelt bord ville også gøre et rigtig dejligt skrivebord til børnene. Du kan sætte det i hjørnet af rummet og tilføje to traditionelle stole. Væggene kan dekoreres med børnenes eget kunstværk.

Denne lille grå skrivebord har et rustikt udseende, men det kan også se smukt ud i en mere moderne indstilling. Det har en hylde til opbevaring og en sidelomme og sædet ser ud til at også indeholde nogle skjulte opbevaring.

Et lille bord eller et vægmonteret skrivebord kan omdannes til et dejligt børns skrivebord, hvis det er dækket af et lyst mønster. Dette blomstret skrivebord har også hylder til opbevaring af forsyninger og dekorationer og den sideafdeling, hvorfra man kan hænge alle mulige ting.

MoreINSPIRATION
  • Diverse tv-stativdesigner til unikke stuer
  • Srorage Techni Mobili computer skrivebord
  • Helix hvid egetræsbord

Denne søde bord ligner en miniature bænk. Det er et simpelt indbygget hyldelignende skrivebord, og det er en fantastisk pladsbesparende i et børns rum. Desuden giver arbejdsborddesign det et interessant udseende.

Også gulvmonteret, denne gule skiller sig ud med sin munter farve, men også med det praktiske design, der indeholder tonsvis af opbevaring i de små skuffer og bundhyllen.

En overdimensioneret cubby eller bokshylde kan også fungere som et skrivebord. Den kan monteres på væggen og kan blive en privat krog. En mindre cubby kan være til opbevaring, og den kan være mobil.

Hvis skrivebordet skal fungere som et håndværktøj til to eller flere børn, så kan det se sådan ud. Et langt bord med en kant, så farveblyanterne ikke falder af. {Fundet på håndlavet skarpe}.

Hvis skrivebordet er et simpelt lille bord, kan du tilføje ekstra opbevaring i form af et lille skab med skuffer. Blyanterne en farveblyanter kan opbevares i kopper fastgjort med kroge til en vægmonteret stang. {Fundet på artfulparent}.

Hvis det er et delt skrivebord, så kan det have et par skuffer i midten af ​​bunden for at adskille de to arbejdsområder. På denne måde bliver skrivebordet fordelt jævnt, men det kan stadig bruges som et enkelt arbejdsområde, hvis det er nødvendigt.

Dette søde lille skrivebord passer fint i et hjørne. Stolen er fastgjort til skrivebordet og de udgør en enkelt enhed. Det er en rigtig smuk første reception ide til børnene. {Image by eduardophoto}.

Skrivebordet kan være en del af en større væg enhed. Det kan for eksempel indarbejdes i et design, der også indeholder hylder, skuffer og andre opbevaringsrum. {Found on lilyzdesign}.

Dette er en ret genial måde at gemme skrivebordet på, når det ikke er nødvendigt. Det er som at have et skrivebord inde i skabet. Der er masser af opbevaring på de øverste hylder, og stolene kan passe nedenunder. {Fundet på kathycorbetinteriors}.

Du kan også vælge at lave skrivebordet selv. Du kan bygge en ved hjælp af metalrør og en træplade. Mal det den farve du vil have, og fastgør den til væggen. Du kan også tilføje en hylde ovenfor.

Eller drej den gamle krybbe i et skrivebord til børnene. Nu, at de ikke længere har brug for det, kan du give det en ny brug. Maler den flade bundflade med tavle maling og flyt den på et behageligt niveau. {Fundet på homeandgarden}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar