Vælg The Dining Chair, der passer til dig

At vælge den type bord du ønsker til spisestuen er vanskelig og involverer flere aspekter. Men det er ikke det eneste møbel, der kræver din opmærksomhed. At vælge de rigtige spisestue til at supplere det bord er også svært, der er flere typer at tage i betragtning, og de har hver en fordel.

1. Industrielt udseende.

For en afslappet men stadig indbydende indretning til spisestuen kan du vælge et industrielt udseende. Det er ikke svært at gøre det. Ikke alt skal have en industriel berøring. For eksempel kunne et par industrielle stole helt ændre atmosfæren.

2. Midcentury charme.

En moderne spisestue ville se mere charmerende og indbydende, hvis den også havde nogle midcentury moderne charme. For eksempel kan du parre et elegant rundbord med et par executive stole og en smuk vedhængslampe for at skabe en unik indretning.

3. Elegant indretning.

For et mere formelt udseende kan du prøve at gøre din spisestue elegant og elegant. For det kan du bruge rige teksturer, træstykker, elegante belysningsarmaturer og nogle enkle men elegante lænestole med stilfuld polstring og subtile detaljer.

4. Diverse stole.

Hvis du vil have noget originalt til din spisestue, samtidig med at du opretholder et ret simpelt design, kan du prøve at parre et simpelt bord med en række forskellige stole med forskellige design, former og farver.

5. Moderne stole.

At skabe en moderne indretning er forholdsvis let. Du skal bare følge nogle hovedlinjer. For eksempel vælge enkle designs uden unødvendige detaljer, rene og enkle linjer og fedte farver.

6. Solid og behagelig fløjl stole.

At føle sig godt tilpas, er meget vigtigt hele tiden. Middagstid er det øjeblik, hvor du kommer til at tilbringe tid sammen med din familie og måske dine venner, og det skal være en meget behagelig aktivitet. For det ville en række komfortable stole være perfekt.

7. Designer stole.

MoreINSPIRATION
  • Hvide spiseborde til en smuk spisestue interiør
  • Sådan vælges de rigtige spisestue stole
  • 13 Hyggelige og indbydende spisestuer i landlig stil

Hvis du vil have din spisestue til at være ekstra elegant og stilfuld, kan en række designerstole hjælpe dig med at opnå det. Til en afslappet og behagelig indretning vælges simple design og smukke farver.

8. Ghost spisestue.

Når du håndterer et begrænset rum, og du ønsker at opretholde et luftigt udseende, er det let at vælge transparente overflader. For eksempel, i en lille spisestue, ville disse gennemsigtige stole være en vidunderlig tilføjelse.

9. Læder stole

Læderstole er tidløse og altid smukke. De ser elegante uanset design og giver en følelse af rigdom til hele indretningen. De kunne være et godt supplement til en formel eller elegant spisestue, og de ville også være komfortable.

10. Wicker spisestue

Selvom de er mest almindeligt anvendt til udsmykning af udendørsområderne, kan kurvestole også bruges indendørs. De skaber en meget afslappet og afslappet atmosfære og ville fungere godt i moderne og moderne rum.

11. Rustik spisestue.

Hvis du tilstræber at skabe en behagelig, hyggelig og indbydende atmosfære til din spisestue, ville en rustik indretning være et perfekt valg. Du kunne bruge rustikke stole placeret rundt om et matchende runde bord og måske endda en bænk.

12. Banquette siddepladser.

Hvis du har plads til det, kan du også bruge en bankett i spisestuen. Det ville være både behageligt og smukt, og det kan give dig mulighed for at skabe en indbydende, men stadig elegant indretning. Banquettes fungerer bedst med rektangulære borde.

13. Farverige spisestue.

Hvis du vil krydre atmosfæren i spisestuen og gøre den lidt mere munter og dynamisk, kan du prøve at bruge dristige og forskellige farver. For eksempel kan du få et simpelt spisebord suppleret med en serie af levende stol i forskellige farver.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 og 13.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar