Valg af det rigtige badekar til et lille badeværelse

Badeværelset er et af disse rum, hvor du vil have alt, der skal organiseres, rent og luftigt. Det er ikke så let at opnå, når du har meget lidt plads til at begynde med. I sådanne tilfælde skal du vide, hvordan du bruger det plads, du har til rådighed, hvordan man maksimerer det og hvordan man smartere det. En måde at spare en betydelig mængde plads på er at vælge et lille badekar.

Et lille badekar er ikke det ideelle valg, men det er noget du bør tage i betragtning, når du designer badeværelset. Små badekar giver en række fordele, men du skal også vide, hvordan du vælger dem for at drage fordel af det, de har at tilbyde. Vi skal præsentere et par modeller og stilarter, der er værd at tage i betragtning. Det sædvanlige vestlige badekar med en traditionel aflang stil ville være et simpelt og populært valg, men det ville ikke give dig mulighed for at bruge rummet meget effektivt. En lidt anden type, der er blevet stadig mere populær, er den japanske soaking tub. Det er lidt kortere end det vestlige kar, det er også billigere og kommer i mere end en form.

MoreINSPIRATION
  • Badekar og bruser i en enhed
  • 383, badekar og bruser kombination af Lenci Design
  • Hvilket badekar er bedst til dit badeværelse

Så er der også det japanske opretstående kar. Det bruges ofte i gammeldags japanske hjem. Det er et badekar, der står oprejst og får personen til at tage et bad for at blive i meget dybt vand. Det kan være et meget smart valg til små badeværelser og en model, der giver dig mulighed for at spare meget plads. En anden stor mulighed ville være den siddende badekar. Disse kar har normalt kompakte mønstre og besætter omkring halvdelen af ​​pladsen, der kræves af en traditionel vestlig aflang tub. De kommer også i et sæde og to sæders versioner.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar