En masse julblomstarrangementer infunderet med feriekrans

Julen handler om granet, ornamenterne, snorlysene, gaverne og julemanden, og alligevel gør det ikke alle de andre mere generelle indretningsforslag forældede. Blomster, for eksempel, er universelt smukke og populære, men ofte overset, især om vinteren. Vi vil gerne benytte lejligheden til at vise dig nogle forfriskende måder at bruge blomster i julen på. Vi har sammensat en liste over inspirerende DIY projekter, herunder blomsterarrangementer, som vi synes du vil nyde.

Lad os starte med denne søde dekorative buket, som er en kombination af frisk grønt og de sædvanlige julepynt, der normalt vises på træer. Kig efter ornamenter, der lader dig fjerne toppen, så du kan indsætte blomstertråd i dem og derefter holde dem i et stykke blomsterskum. En kombination af grønne og røde ornamenter med forskellige designs og mønstre kunne se godt ud. Buketten på designimprovised er sat i en dobbelt-indpakket vase.

Hvornår var sidste gang du har set nogle flotte festshatte? De er normalt alle glitrende og lysefarvede, og de har tendens til at se ret barnlige og ikke nødvendigvis på en sød måde. Vi har et alternativ, som du måske kan lide at prøve: floral fest hatte, der bare er perfekte til jul. Lav dem ud af papir og dekorér dem med frisk løv og blomster. Det er et af de inspirerende ideer vi har fundet på makeandtell.

Tørrede blomster kan hjælpe dig med at lave nogle fantastiske ornamenter også. Faktisk er der en særlig vejledning om hearthandvine, der er specielt fokuseret på denne meget ide. Det viser, hvordan man bruger stegte blomster til at lave brugerdefinerede ornamenter, som du derefter kan lægge i træet eller bruge som dekorationer rundt i huset eller på kontoret. Alt du behøver er nogle tørrede blomster, julepynt og limpistol.

Vi elsker ideen om at sætte blomster og grønne planter generelt i gennemsigtige glasbeholdere og derefter fylde dem med vand. Du kan lave nogle smukke centerpieces og ornamenter uanset årstid eller lejlighed. Til jul, for eksempel, kan du sætte noget sammen ved hjælp af mistelte eller nogle nåletræsklip. Sæt en lille gren i en beholder fyldt med vand (en vas, et glas eller en skål) og lad nogle te lette flyde øverst. Tjek elsarblog for inspiration.

I sidste øjeblik har der udviklet en interessant tendens, og det indebærer brugen af ​​skiveskåret frugt i stedet for blomster til at lave brugerdefinerede farverige buketter og centerpieces. Du kan helt sikkert bruge det som inspiration, når du laver julepynt, men vi foreslår en kombination af frugt og blomster eller grønne planter generelt. Hvis du vil have din ordning mere på den traditionelle eller rustikke side, skal du holde et stearinlys i midten også. {fundet på pinterest}

MoreINSPIRATION
  • 44 blomster arrangementer til jul
  • Joyful Snowman CD Juletræ Ornament
  • Awesome juletræ ornamenter, der tilføjer charme til dit hjem

Det ville være rart at sammensætte et centerpiece, der bringer duften og julens ånd ind i dit hjem. Du kan bruge tørrede orange skiver, kanelstænger og pinjekegler og grangrene til at gøre en smuk buket, der lugter som jul. Den ene på flowerona har nogle røde chili i det også. Du er velkommen til at tilpasse dit projekt, men du vil.

Vend en simpel fiskeskål ind i en elegant vase, der ligner et kæmpe julepynt. Du kan derefter fylde det med sæsonbestemte blomster og lave et smukt arrangement, som du kan vise på stuen sofabord, på pejs mantel eller i midten af ​​spisebordet. Start med en klar glasskål og noget metallisk guldglitter. Du har brug for noget sprøjtelim og klar glansspray. Følg vejledningen, der tilbydes på denne måde at finde ud af alle detaljer i projektet. Dette er ikke nødvendigvis et julemiddagsprojekt, så vær så velkommen til at tilpasse det til andre lejligheder.

Sukkulenter kan også være en mulighed. De er søde, friske og alsidige, og de kommer i mange forskellige sorter. Sammensæt en smuk blanding og lav en planters centerpiece til julebordet. Du kan bruge en trækasse som en beholder, eller du kan sætte flere små planter i en bakke for at gøre en klynge af dejlige saftige stykker. Måske vil du også gerne tilføje noget mos på toppen eller små småsten til at dække jorden. I hvert fald skal du kigge på denne kasse med succulenter, vi fandt på elsarblog og bruge den som inspiration. Du kunne gøre noget sødt til påske eller noget uhyggeligt til Halloween.

En anden ide kan være at bruge et tørklæde som bordrunner og at dække det med juletræsklip og eukalyptustræer. Sæt nogle stearinlys fra sted til sted og brug blade som sted kort. Du kan skrive på dem med en guldmalpen. Et blomstertema er allerede begyndt at dukke op, og du kan forbedre det ved at tilføje sukkulenter, blomster eller pinjekegler til designet. Den oprindelige idé kom fra partiesforpennies. Tørklædet er et godt strejf, selv om du kunne bruge en almindelig bordløbere i stedet.

Hvad hvis du skulle lave et centerpiece arrangement, der ser det som et miniature juletræ. Du kunne faktisk bruge et lille træ, men det ville sandsynligvis ikke være så fyldt og flot som midtpunktet på craftberrybush. Nysgerrig hvad du ville bruge til et sådant projekt? Listen er ret lille og indeholder friske grønne udklip, våde skumkerner, saks, en lille beholder og en gryde.Hvis du vil, kan du endda dekorere centerpiece med jul ornamenter, farvede pom-poms eller andre små ting. Nogle tinsel kunne også se godt ud, og det ville helt sikkert være muligt at tilføje nogle snorlamper også, hvis du kan lide denne ide.

Rød og grøn og to farver er ofte forbundet med jul, især når de vises sammen. Ud fra denne ide kan du lave nogle meget smarte og stilfulde ornamenter eller centerpieces til dit hjem denne jul. For eksempel kan du bruge en poinsettia plante, da dens blomster er så farvede og så velegnet til lejligheden. Sæt nogle små grene i knoppevaser og arranger dem på bordet eller spred dem rundt i huset. Denne smukke idé kommer fra julieblanner.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar