23 Julemandedekorationer, der aldrig er onde, altid gode

Hosting en julefest i år? Heldige dig! Helligdage er en dejlig tid til at samle og binde ... og fest. Hvis du er på markedet for nogle friske nye festlige ideer til Jul fest dekorationer eller forfriskninger, har vi lavet en liste over en hel del vindende ideer.

Uanset om du har en åben uge eller to for at forberede dig, eller du er nedad til ledningen, tror vi, du vil finde inspiration og ideer til ideer her for at gøre din julefest en til at huske i de kommende år.

Rød og hvid farvet indretning.

En bonus for at have en farvepalet eller et tema på julefesten er, at det er nemmere at dekorere for ... mens du ser fantastisk ud. Rød og hvid er et godt valg, fordi (a) du kan finde sæsonbestemt indretning i disse farver, (b) den ene er neutral, den ene er fed og (c) kombinationen er klassisk jul!

Prydet lysekrone.

En nem måde at tilføje højde til julefesten dekorationer på er at bruge dine eksisterende lysarmaturer! Tar halvdelen af ​​arbejdet ud af din dekorationstid, når hængeevnen er taget hånd om. Ornamenter, krans eller grønne hængende på eller fra lysarmaturer i hele huset er en sjov, enkel og festlig måde at dekorere til din fest.

DIY Garn Tree Centerpieces.

Tag nogle kartonkegler fra din lokale håndværksbutik sammen med nogle garn i julefesten farver, og pakk om og rundt. Dette er et simpelt og billigt DIY-projekt, der vil gøre din fests indretning undtagelse.

Jul iskrans.

Hvis jeg er ærlig over for jer alle, er jeg ikke sikker på, hvordan en iskrans som denne kunne indarbejdes i julefesten dekorationer, men det er sikkert smukt! Måske hænge det på en stol eller døren udenfor, hvis din fest falder på en dag, der er frosset udenfor, for at hjælpe dine gæster velkommen i den kolde sæson.

Glitter Paper Garland.

Jeg er sikker på, at vi alle kan acceptere, at glittende ting er passende på dette tidspunkt af året især - gnisterne efterligner glitterne af frisk snefald og alt det jazz. Sæt denne tommelfingerregel til gavn for at dekorere til julefesten i år - en cirkelkasse, nogle baggarn og nogle få blik glitterpapir er de perfekte ingredienser til en dejlig, enkel mantelkrans, der sætter scenen til dine festligheder . {fundet på usefulbeautifulhome}.

Christmas-Themed Photo Booth Props.

Foto booths er en af ​​de bedste aktiviteter at have på enhver fest, og en jul fest er ingen undtagelse. De er gode for alle - den indadvendte, udadvendte, den genert kusine, den loudmouth (ubudne men stadig viser) nabo. Har masser af juledimensionelle rekvisitter klar til at gøre fotoboksen til en løbende kilde til underholdning for aftenen.

White Elephant Gift Exchange.

En af mine yndlings ting om julefester er potentialet for en hvid elefant gaveudveksling. Hvis du ikke er bekendt, google det. Der er alle mulige variationer derude, og det er sjovt for alle. {Found on theunlikelyhomeschool}.

Dæk dine dagligdags haller.

Selvfølgelig har meget få af os et helt enormt hvidt moosehoved, der hænger over mantelen ... men du har måske et andet dyrhoved, der hænger på dine vægge eller et kunstværk eller en hylde, der kan være parat tilberedt i minutter ved at kaste en smule juleudsmykning jubler deres vej. Detaljer som dette er vittige og sjove for gæsterne at opdage gennem julefesten.

DIY Twinkle Lights Garland.

Jeg tror virkelig ikke, at festindretning bliver nemmere end at strække nogle julelys. Tilføj en lille smule indsats ved at "dekorere" nogle af lysene (med mini cupcake papirer?), Og du vil give dig masser af tid til at støvsuge og støv, før dine gæster ankommer. Det er en win-win. {Fundet på dosfamily}.

Hot Cocoa Bar.

Alle kan lide at varme op med en kop kakao på en kold nat, og hvilken bedre måde at forkæle dine julefesten gæster end ved at tilbyde dem en lækker kakobar? Medtag en række forskellige mix-ins, og du får gæsterne tilbage for mere ... og mere ... og mere, når de prøver alle smag. {Fundet på catchmyparty}.

Julemandenes bælte på plastikperme.

MoreINSPIRATION
  • Udendørs juledekorationer til en livligere og mere festlig fest
  • Juldekorationer
  • Joyful Snowman CD Juletræ Ornament

Disse kan være de sødeste engangs kopper jeg nogensinde har set - og så nemt at gøre! Du skal bare tage nogle røde plastikkopper, sort bånd og perler, paljetter eller egentlige spænder (som disse findes hos Walmart i sysektionen) og tilbringe et par minutter med din varme limpistol. En rigtig god drik.

Rice Krispie Ornaments.

Tilsæt madfarvning til dine smeltende marshmallows, og dernæst danne riskrispies i bolde. Top med en guldfolie-dækket rolo, og du vil gøre dine gæster ooooh og aaaaah over din klogskab. Spiselig klogskab? Win-win. {Fundet på mommysavers}.

Smeltede Snemand Vandflasker.

Hvis dine venner er sødt, vel, sundhedsnødder, kan du føle behovet for at imødekomme forfriskningerne mod deres økologiske smag. Overvej at omdanne en kedelig gammel vandflaske til en "smeltet snømand" med et hurtigt mærket låg.Festligt og sjovt, og du vil ikke høre nogen klager! (Undtagen måske fra sneen ...

Juleaften festindstilling.

Røde ginghamservietter, hvid duge og et par industrielle eller vintagerøde lanterner gør en sød indstilling til juleaften. Jeg elsker enkelheden af ​​de røde bærtårer som centerpiece, også. {Found on kaylovesvintage}.

Spiselige Candy Cane Centerpieces.

Uanset om du er på jagt efter et farverigt, unikt centerpiece, eller du bare leder efter et dekorativt hjørnefiller, er denne candy cane candle ide fantastisk. Læg let på nogle candy canes til et stearinlys, en krukke eller en vase (eller hvad som helst cylindrisk genstand du har omkring) med et bånd og lad dine gæster munch som natten fortsætter.

Dekoreret stol ryggen.

Det er en lille detalje i dette særlige festklare værelse, men det er en fantastisk måde at gøre dem (stole) ind i det overordnede indrettede arrangement af ting, hvis du smider et juveletrøje på bagsiden af ​​dine spisestole. Skal ikke være noget fancy - et tykt bånd eller en lille krans vil for eksempel gå langt i at føje til festenes indretning.

Snemanden-Kabobs.

Føler ikke dårligt for disse yndige snedæmmere, når de bliver gobbled op med det samme. Snarere glæde det faktum, at din søde behandler var et stort hit. Det kan virkelig ikke blive lettere at servere forfriskninger på en kid-centreret fest end at skære nogle pulveriserede donuts, kan det? (Svar: Nej.) {Fundet på dukesandduchesses}.

Strømpe redskaber.

Hvis julefesten involverer aftensmad, vil du elske disse små strømpeholdere. Disse små kabelstrikede numre er selvfølgelig at dø, men i en klemme kan du opnå den samme festlige effekt med en DIY følte strømper. Tag nogle filt fra dit lokale stof eller håndværk butik, klippe strømperne og varmt lim væk.

Gingerbread Party Theme.

En peberkage (eller noget slik) udsmykning tema for festen giver en luft af sød festlighed, selvom meget lille sødme faktisk bliver dekoreret i løbet af partiet timer. Temaet (dette eller lignende) giver et sjovt springpunkt for forfriskningstabellets baggrund og opsætning. {Fundet på amyspartyideas}.

Tiered Finger Foods.

På varierende niveauer af bakker udstiller du smukke, men alligevel let tilgængelige fingermad. Prime kandidater er: ost og krakkere, små eller tærte frugter, kabobs eller bite-sized desserter. Dette er en smuk måde at fodre dine gæster på. {Fundet på craftfoxes}.

North Pole Cupcakes.

Virkelig kan du ikke gå galt med noget slik stribet, og disse nordpole cupcakes bevise det. Detaljerne er, hvad der gør disse cupcakes så festlige - den hvide glitrende drys, det matte limede røde chokolade slik, Nordpolen skiltet. Dine julegæster vil elske dem. {Fundet på alt}.

Jul, er, Cactus Tree.

Lad os se det i øjnene: Ikke alle bor på et sted, hvor evergreens og sne er julenormen. Et sjovt twist til julefesten kan være at gå uden tradition i din indretning - have et ørken tema, hvor pom pom garland pryder en kaktus plante til dit "træ" for eksempel. Dette er en fantastisk måde at blive kreativ på og spænd dine gæster. {Fundet på sukkerduge}.

Christmas Candy Party favoriserer.

Charmen af ​​disse fest favoriserer er helt sikkert i deres slik-lignende indpakning, men den overordnede effekt er helt festlig. Du skal blot fylde toiletpapirruller med pebermynte eller andre små sæsonbestemte slik og derefter pakke. Disse kan også doble som dekorationer i løbet af julefesten, så gæsterne kan nemt gribe en på vej ud af døren.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar