20 + jul præsenterer for mor. Tid til at blive klog

Gaver er mere meningsfulde, da de er håndlavede, fordi de er helt unikke og i tilfælde af et DIY-projekt, fordi de er skabt og tilpasset specifikt med modtageren i tankerne. Så hvilken bedre måde at vise din påskønnelse for din mor i julen end med en håndlavet gave, du lavede kun for hende? Som det ofte er tilfældet handler det ikke om omkostningerne eller endda om udseende. At du selv lavede gaven, vil være uvurderlig, og alle ufuldkommenheder bliver symboler for kærlighed og skønhed. Alt hvad der bliver sagt, hvad kunne du give en mor? Nå, det afhænger af moren, men vi har et par ideer, der er svære at modstå, uanset hvem din mor er.

Medmindre du har en meget bestemt ide i tankerne, der ville være egnet til din mor i særdeleshed, racking dine hjerner forsøger at komme op med noget kan vise sig at kun være spild af tid. Vi foreslår at vælge dine julegave til hende baseret på noget lidt mere generelt. For eksempel bager de fleste mums lækre kager, og hvis din er en af ​​dem, så vil hun elske en brugerdefineret kageholder. Vis hende, at hun er så sød som kagerne hun laver med en unik, håndlavet gave, som du kun har brug for et par enkle forsyninger.

Sne glober er universelt søde og charmerende, og det gør dem til en af ​​de bedste muligheder når det kommer til julegaver til mor. Vi taler ikke om de snekløver du finder i butikkerne, men om en, som du kan lave selv fra bunden. Det kan være rart at sætte et emne i en særlig betydning for din mor, selv om selve ideen om en håndlavet sneklot kan være nok til at sende den rigtige besked.

Hvad med duftende stearinlys? De er flotte julegaver til piger i almindelighed, og hvis din mor kan lide dem, kan du bruge denne mulighed for at tilbyde hende nogle enestående slags lavet med hendes yndlings dufte og farver. Som det viser sig, at gøre stribede julestearinlys er temmelig let. Du skal bare bruge nogle små glas krukker, soja voks flager, stearinlys wicks, æteriske olier, farveblyanter og lim.

Af en eller anden grund elsker mødre planter og gør deres hjem til indendørs haver. Hvis dette lyder som noget, din mor ville gøre, så tjek disse kurvmurer. De er nemme at lave, og du kan lave så mange som du vil, lige så lidt eller så stort som du vil have dem til at være. Gå tjek din mors samling af planter, før du begynder at se, hvilke der ville være velegnet til disse planter eller hvilken type planter hun kan lide, så du ved hvad hun skal give.

Er din mor den praktiske type? Ikke alle kan lide ting, der er rent dekorative, og i så fald skal du justere din strategi, når du vælger julegaver. Ingen bekymringer dog. Der er masser af nyttige ting, du kan håndtere ... ligesom denne væg arrangør lavet af mason krukker, en træplade og nogle læderremme. Det ser elegant ud, og det kan bruges på mange forskellige måder og mellemrum. For eksempel kan det føjes til badeværelset, køkkenet eller indgangen.

En kurv er en dejlig gaveide, især hvis din mor kan lide at strikke eller hvis hun har en hobby, som hun har brug for en opbevaringsbeholder til. Selvfølgelig er køb af en kurv let, så du bliver nødt til at gøre noget særligt, hvis du vil have det til virkelig at vise din mor, hvor meget du elsker hende. Du behøver ikke at gå overbord med dette. Et simpelt syet hjerte på kurven ville være nok så gå videre og få noget garn og en nål. Kast nogle spoler af garn i kurven også. Det er ikke ligefrem imponerende at tilbyde nogen en tom kurv.

Vi er ikke typen til bare at påtage os ting om mennesker, men chancerne er, at din mor bruger lidt tid i køkkenet og laver lækre måltider. Hun vil helt sikkert sætte pris på at modtage nogle stilfulde potholdere som en julegave. Det er noget så simpelt og så grundlæggende, at du ikke rigtig kan gå galt med det. For at gøre noget som dette skal du have stof, så måske kan du finde nogle i et mønster, som din mor kan lide eller i hendes yndlingsfarve.

Vægure ... næsten ingen har dem i deres hjem i disse dage. Det er faktisk, at de ikke længere er så nyttige som de plejede at være, der gør dem specielle i dag, hvilket betyder, at de også kan være coole gaver. Ville din mor elske et moderne vægur til hendes hjem? Du kunne gøre hende en ud af træ, og du kunne tilpasse det på alle mulige fine måder.

Skræddersyede træredskaber er dejlige julegave og moms er de perfekte emner. Der er forskellige måder, hvorpå du kan lave disse. Du kan dyppe håndtagene i maling, og du kan også lime ornamenter på dem. Det behøver ikke at være skeer eller køkkenredskaber. Hvis din mor kan lide at male, kan du måske give hende nogle børster.

Du kan aldrig have for mange puder, især når de er alle specielle og meningsfulde på en eller anden måde. Hvad vi forsøger at sige er, at du næsten kan være sikker på at din mor vil sætte pris på at få en brugerdefineret pude som gave, især hvis det er noget du lavede eller tilpassede dig selv. En enkel kvast pude ville være en dejlig idé. For at gøre det skal du have en pudebetræk, en pude, der passer indvendigt, noget farvet garn, en nål og tråd.

Giv din mor en stilfuld lysestage som en julegave, og hun kunne bruge den som et bord midtpunkt til vinterferien og derefter som en dekoration til hylde eller mantel. Du kan lave en lysestage ud af en tyk trægren. Du skal bruge en boremaskine og en passende borekrone, teelys, maling, sandpapir og noget lak eller polyurethanfinish.Det er et meget simpelt projekt og masser af måder, hvorpå du kan gøre det specielt kun for din mor.

Her er noget andet, du kan gøre til julefamiliemiddagen, en gave, som derefter kan genanvendes mange gange: valnødfinerladere. Det lyder måske ikke som noget specielt, men vi tror, ​​at det er de enkle ting, der gør livet smukkere og behageligt. Nysgerrig hvad du ville bruge til et sådant projekt? Ikke meget ... bare nogle valnødtræerfiner, sandpapir, klæbemiddel, lidt maling og lidt lak. Selvfølgelig skal du også have en sav til at skære finer med.

For den moderne mor, der holder op med de nyeste teknologiske forbedringer, foreslår vi en brugerdefineret iPad stand. Du kunne lave en ud af kobberrør. Dette er faktisk noget, du også kan lave til dig selv. Se vores vejledning for at finde den fulde liste over forsyninger, du har brug for til dette håndværk, og husk at du altid kan personliggøre dit håndværk, så overvej at bruge nogle maling eller gøre denne gave speciel på en anden måde.

MoreINSPIRATION
  • 20 DIY Jul præsenterer for far - Lille påmindelser om kærlighed
  • Farverig maj dag DIY gave kurv
  • DIY Træ Gaveetiketter

Hvad med noget dekorativt? Sikkert vil din mor elske at have noget at se på, som kan minde hende om dig. En kvasthængende hængende dekoration kunne kun være det projekt, du leder efter. Det er let at lave, og det er den type ornament, der gør hjemmen hyggelige, især om vinteren. Her er hvad du har brug for til dette projekt: en trædoller, noget chunky garn, standard garn, hvidt garn og saks.

Der er mange måder at blande ser ud med funktion, ligesom disse glittrede vinglas gør. Et sæt af personlige briller er en vidunderlig ide til en julegave og nogen din mor kunne dele med dem, hun elsker. Selvfølgelig er ikke alle en blinker af glitter, men du kan erstatte den med simpel maling, hvis du foretrækker noget mindre sparkly. Hvis du vil, kan du også tape for at lave et stribet design.

Lagerkurve er altid praktiske, og du kan bruge dette som inspiration til årets julegave til mor (eller for en anden du holder speciel). Dekorer kurven med farverige pom-poms lavet af garn. Du kan gøre dem i forskellige farver og størrelser og så klynge dem alle sammen på forsiden af ​​kurven med tynd blomstertråd. Selvfølgelig kan du vælge at placere dem på en anden måde. Tænk på denne pom-pom kurv som inspirationskilde.

Du behøver ikke at vide, hvordan man skal strikke for at gøre en plantager hyggeligt, selvom det kunne være en mulighed for at spørge din mor om at lære dig teknikken, så du kan gøre det fra bunden. For nu, lad os holde fast i den lettere version: en sweater planter cover. For at gøre det skal du have en gammel trøje, en gryde (helst en cylindrisk), en symaskine (eller en nål og tråd) og stifter. Glem ikke jorden og planten.

At tilbyde nogen, kan en flok kork trivets måske ikke virke som meget, men det er faktisk den type gave, du får at sætte pris på hver dag, simpelthen fordi det er så nyttigt og praktisk. Alligevel bør du gøre det specielt. Efter alt er din mor en meget speciel person. Lav trivets selv. Skær dem ud af korkplader eller en korkrulle i hvilken form du ønsker. Du kan f.eks. Lave nogle bladformede korktriveter som disse.

Terrarier er gode gaver. De er sjove og lette at lave, og der er en uendelig måde at personliggøre dem på. Hvordan vil du gerne tilbyde din mor som en julegave. Du skal sætte alt sammen sammen ellers ville det ikke have nogen særlig betydning. Du kan sætte et par småsten, nogle jord og en lille plante, eller du kan dekorere det med mos og små ornamenter. Du kan også lave en geometrisk træbase til dit terrarium.

Har din mor allerede en smykkestand? Hvis hun ikke gør det, kan du lave en og give hende som en julegave. Der er et dejligt kobberrør smykkestativ, som vi fremhævede for en tid siden, og det ville være det perfekte projekt til denne lejlighed. Det er relativt nemt at lave, og du kan give den den form, du vil have, eller gøre den så stor eller så lille som du vil, alt efter størrelsen af ​​din mors smykkesamling.

Ikke fan af at arbejde med kobberrør? Så hvad med en træbranche smykker holder? Det er et endnu nemmere projekt end det før. Den vigtigste del er at finde en passende gren. Det skal have den rigtige størrelse og form. Rengør det, skrub hullerne for skruerne og spray det. Du kan også dekorere det med nogle farvede garn eller med washi tape.

Siden vi begyndte at diskutere smykker indehavere, lad os tjekke en mere. Denne gang er det noget helt anderledes end det vi har nævnt hidtil: et krydderrække blev til en smykkerholder. Ideen er genial og måske endda perfekt til julegave du havde i tankerne. For at gøre dette skal du have et bekvem krydderi fra IKEA, nogle små kroge, spray maling og en boremaskine.

Vi talte om nogle interessante måder, hvorpå du kan tilpasse en planter, men hvad hvis du rent faktisk skulle gøre planterne selv? Det kunne være en cool gave at imponere din mor med. Du kunne gøre nogle dejlige geometriske plantere ude af træ, og de ville være gode til luftplanter. Start med nogle træblokke og en boremaskine med en stor borekrone. Du skal også bruge noget sandpapir, en sav og nogle maling i forskellige farver. Glem ikke planterne.

Coasters - en anden universelt stor gave, som kan gøres speciel i tonsvis af gode måder. Tjek disse følte ball coasters.Aren, er de sød og simpelthen perfekte som en julegave? For at lave en af ​​disse ting har du brug for 19 bolde uldfilt, hver 2 cm i diameter, en smule kraftig tråd og en stor nål. Bland og match forskellige farver for at skabe smukke kombinationer.

Vi kan tænke på mindst tre måder, hvorpå du kan gøre denne gave speciel. Vi snakker om et broderet kort. Det er en meget personlig gave, som du kan dele med din mor eller nogen speciel denne jul. Du kan tilpasse det med de steder, som den person, du tilbyder, har besøgt gennem årene, med ruten til en god ferie, som de delte med dig eller med ruten for en fremtidig ferie, som du planlægger for hende eller hele familien engang i fremtiden.

En anden fantastisk måde at vise din mor på, hvor meget hun betyder for dig, er med håndlavet vægkonst, som et maleri eller en collage, du lavede dig selv. Har du brug for inspiration med det? Hvad med denne ananas væg art piece? Det er farverigt, funky og temmelig specielt. Hvis ananas er nøjagtigt relevante i dit tilfælde, skal du kigge efter andre ideer, som du kan bruge til at gøre noget lignende.

Du har nok en god ide om hvad din næste julegave til din mor vil være, så du skal få alle forsyningerne klar og begynde at lave. Sørg for at få det til at se præsentabel, når du er færdig? Ved du hvordan man kan pakke en gave eller endda hvordan man laver en bue? Overraskende er der mange flere muligheder, end du sandsynligvis forestiller dig, så gå videre og tjek nogle. Det behøver ikke at se perfekt ud. Ligesom gaven skal det være alt sammen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar