Jul krans dekorere ideer

Juletræet stjæler mest opmærksomhed i løbet af denne tid på året, men der er en anden vigtig udsmykning, der burde være på din liste: kransen. Kranse er ekstremt alsidige og de tilføjer altid et festligt blik til rummet, hvor du hænger dem på din hoveddør, vinduer, veranda, mantel osv.

Denne ene blev også udformet ved hjælp af burlap, men den har en lidt anden stil. Hulebåndet er tæt indpakket omkring kransformen, og de røde og sølvjule ornamenter sammen med polka dots giver det et legende udseende. Tilgængelig for $ 33.

Blomsterkroner er meget levende og smukke, men denne gang på året er friske blomster ikke lette at komme på tværs af eller at holde frisk og smuk. Heldigvis kan kunstige blomster være den næstbedste ting. Denne krans har en glamourøs kombination eller lilla, grønne og gyldne accenter, meget sofistikeret. Tilgængelig for $ 65.

For et mere vinterligt udseende, skal du vælge farver som rød, grøn og hvid. Denne er lavet ved hjælp af kunstig furu og hortensia med bær og drue vin. Uanset om du hænger det på døren eller inde i huset, er det sikkert at se fantastisk ud. Tilgængelig for $ 69.

De fleste kranser har en kombination af materialer, farver og ornamenter, og hvert element bidrager til det overordnede design. Men enkle designs som denne kan også se fantastiske ud: en vinrankekrone dekoreret med bær og et træmonogram. Tilgængelig for $ 85.

Også meget enkel men mere farverig, denne moskrans vil helt sikkert være et omdrejningspunkt, hvor som helst du placerer det. Den pulserende røde blomsterbuketten holdes i midten ved den grønne bue. Tilgængelig for $ 95.

Bland det op med en farverig krans med en række mønstre. Denne er dekoreret med bånd, slikkande, vinranker og mange polka prikker. Designet er lunefuldt og helt iøjnefaldende. Tilgængelig for $ 65.

MoreINSPIRATION
  • 15 jul krans ideer til 2010 af Potterybarn
  • 8 Smukke juletræsindretningsideer
  • Sådan laver du din egen julkrans

For de af jer, der foretrækker de klassiske kranse, er her nogle dejlige muligheder. Dekoreret med juletræsmykker, fyrretrækker, bånd og de andre sædvanlige ting, kan disse kranse gøre ethvert hjem udseende indbydende og festligt. {Fundet på kilde 1 og 2}.

Og for dem af jer, der kan lide at tilføje et sødt twist til deres dekorationer, hvad med en krans dekoreret med en af ​​disse rødme gingerbrød ornamenter? Det vil helt sikkert sætte et smil på dine gæsters ansigter. {Fundet på etsy}.

Tag tingene et skridt videre med et sæt vinranker med tre forskellige størrelser og sammensæt for at danne en sød snemand med en rød sløjfe rundt om halsen. Det har endda en hat dekoreret med faux bær. {fundet på etsy}.

Flere jul krans ideer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar