Cioccolato interiør design butik

Mange mennesker elsker chokolade, ikke kun børn. Nogle af dem gør endda en besættelse eller erklærer, at de er afhængige. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige om chokoladeafhængighed, men det er en kendsgerning, at chokolade faktisk gør en masse mennesker lykkeligere med kun en bid. Og hvis chokolade har nogle fantastiske virkninger, end det sted hvor en sådan mirakuløs og sød produkt burde være fantastisk også.

Husk Willy Wonka chokoladefabrikken? Var det ikke bare paradis? Tænk godt på miniaturen af ​​den fabrik eller den eneste lille rumvariant, og du vil se den nye chokolade Cioccolato candy shop. Butikken er bestemt til at kommercialisere specialfremstillede slik og er designet af teamet fra Savy Studios. Når du går ind i den forførende lille butik minder alt om et paradis af slik.

MoreINSPIRATION
  • Puma butik indretning i Amsterdam
  • Spice Fashion Colorful Shop Indretningsdesign
  • Marni butik interiør design i Barcelona

Væggene og gulvet er malet i blanke farver, som får dem til at skinne som slik. Væggene og loftet er hvide som mælk, mens gulvet har en tiltalende blå farve. I midten af ​​rummet er der et stort bord med alle slags specialiteter på den, som afspejler det runde store spejl over, fastgjort i loftet.

En interessant detaljer vedrører bordet; en af ​​dens fødder har et interessant design, der ligner en dryppende lyserød fløde. Dette motiv gentager flere møbler stykker og på væggene. Også på væggene er der nogle billeder af ørkener, som gør dig dragende. 'Livet er sødt' er butikens motto, men Cioccolato er endnu sødere.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar