Cirkus-Themed Planteskoler: Idéer og inspiration

Det er børnehave tid! Hvilket tema er sjovt, legende, stimulerende, ungdommeligt, glædeligt, sjovt, underholdende, magisk og perfekt til en baby? Nå, det er selvfølgelig et cirkus-tema børnehave.

Dyrene, farverne, lydene, fantasien ... det hele giver en meget kreativ og uddannelsesmæssig atmosfære. Og det er sjovt at dekorere også! Og stol på os, der er flere måder end at bruge bare primære malingfarver til at designe disse smukke planteskoler. Disse værelser kan naturligvis være modige med lyse farver. Men vidste du, at de også kan være vintage eller dæmpede? Nå, her er nogle hurtige tips og tricks for at komme i gang og på den rigtige vej til at dekorere dit barns eget cirkus-tema børnehave!

1. Bland og match alt.

Cirkus handler om det sjove, de rare, de eklektiske dynger af den ulige og underholdning. Så hvorfor ikke fremhæve det i indretning? Brug legende farver som lyse pinks og gule til de små damer eller røde og grønne til de små stipendiater. Bland konfetti-mønstre med dyr og smid så mange former som muligt i!

2. Vintage inspireret atmosfære.

De mættede farver. Flag banneret. Lysene. Få tilbage bit og stykker af fortiden ved at bruge mere dæmpede nuancer og tilføje vintage stykker. Antikke nøgneknopper, fyldte dyr parret med her og der væggen. Disse stykker behøver ikke at overdrive cirkus temaet, men i stedet lave subtile hints og nikker på alle de sjove. Dette valg er mere beroligende for baby.

MoreINSPIRATION
  • Jungle-Themed Planteskoler: Idéer og inspiration
  • Klassiske planteskoler: Idéer og inspiration
  • Smukke, Charmerende Lavendel Planteskoler: Idéer og Inspiration

3. Skal have vægmalerier.

Muraler er hvor magien sker. Uanset om du vil have det gjort i hånden eller find nogle handy-dandy vægdekaler, er et vægmaleri (stort eller lille) et absolut must i et rum, der er inspireret af cirkus! Det vil være en god stimulering til baby og definitivt markere atmosfæren som et af et venligt værelse.

4. Baldakeltæller, min.

Uanset om du har malet det til loftet eller fremkalder det ved hjælp af et sengelak, skal du have et stort toptelt! Det er kendetegnende cirkus og det er den mest legendariske del af rummet. Forvandle rummet ved faktisk at føle, at din i teltet bliver klar til showet.

5. Funky møbler selvfølgelig.

Her kan du virkelig blive kreativ. Brug en gammel popcorn- eller bomulds candy maskine til at gemme legetøj eller fyldte dyr. Eller brug en vogn og sæt det sammen med (næsten) livsstilsdyr. Fremkald cirkusens ånd ved at tilføje tip overalt. En abe her, en abe der ... det vil være sjovt for alle.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar