Civic Library i Canada tager forskning i det 21. århundrede

ZAS Architects + Interiors afsluttet design afVaughan Civic Center Resource Library, et moderne projekt i Ontario, Canada. Inspireret af bibliotekets udviklende rolle i den digitale tidsalder er det imponerende samlingssted dedikeret til samfundslæring og kreativitet.

"Engagerende nye brugere i rekordnumre siden åbningen har til formål at styrke lokalbefolkningen i alle aldre og demografi, og udbyder en udforskning af læring i biblioteket med det 21. århundredes værktøjer og teknologi," sagde arkitekterne.

Den modige yderside er defineret ved omfattende brug af glas, som afspejler det omgivende miljø; Samtidig giver glasmønstrene et snig indblik i de åbne rum indeni. Farvefulde møbler og accenter i hele tilføjes en glædelig ånd til interiøret, en med til at øge kreativiteten og samarbejdet.

"Akin til en moderne boghandel, bibliotekets markedsplads café og åbent læsepunkt byder besøgende velkommen, da de går ind i det omsluttende miljø," forklarede arkitekterne. "Fremtrædende og synlig fra bibliotekets indgang og også omkring bygningen er en forankring udendørs gårdhave og symbolsk rød ahorntræ af viden."

Gården er omgivet af mødelokaler, en teenage-lounge, offentlige computere, en stor studiehal og et omfattende børneaktivitetsområde. [Oplysninger leveret af ZAS Architects + Interiors; fotos med dobbelt pladsfotografering]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar