Klassisk og moderne indretning

Denne bolig er ejeren af ​​et ungt par, der havde en masse fantasi og udmattelse, der var specifik for deres alder og ønskede at komme op med en dynamisk og original indretning. De besluttede at blande stilarter for at få det udseende, de havde til formål. Du vil bemærke, at der er en harmonisk blanding af både klassiske og moderne elementer i alle værelser. I de levende synes atmosfæren at være meget afslappet og indbydende. Sofaerne placeret ansigt til ansigt inviterer dig til at sidde og slappe af, mens du har en behagelig samtale med de andre gæster. Det er et funktionelt arrangement, meget godt for stuen.

Det usædvanlige sofabord, du ser i midten, var faktisk designet af ejerne. Det er en repræsentation af deres personlige smag, og den integrerer helt naturligt ind i indretningen. Selv om de er et par, har de ikke samme smag, og de kan ikke lide de samme ting, som faktisk er naturlige og meget almindelige. I betragtning af denne faktor måtte de nå til enighed, så de har besluttet at blande og matche deres yndlingsartikler.

MoreINSPIRATION
  • Klassisk midten af ​​århundrede og moderne indretning
  • Smuk 20. århundrede lejlighed i Stockholm med en førsteklasses indretning
  • Smuk interiør design lejlighed i São Paulo af Felipe Hess

Hans kærlighed til antikviteter er synlig, når du analyserer kabinettet fra stuen for eksempel eller små ting som lampen og de smukke detaljer også præsenteres på andre stykker så godt. Hun er en mere romantisk person kan ses i de anvendte farver, de smukke gardiner og flere andre små ting. Som følge heraf fik paret et originalt og personlig hjem, hvor de kan være begge glade. {Found on micasarevista}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar