Klassisk og stilfuld krybbe i midten af ​​århundredet

Hvis du tror, ​​at babyer ikke behøver at have smukke møbler i deres hjem, så tager du fejl. Denne krybbe er for eksempel enkel, men den er også elegant og stilfuldt. Det er ikke den iøjnefaldende type stilfuld. Det er et dejligt centerpiece eller børnehaven. Det klassiske design og den enkle struktur gør denne krybbe simpelthen smuk. Barnesenget har en x-base struktur og kegleformede ben. Det klassiske design i midten af ​​århundrede gør det både elegant og alsidigt.

Det har ingen specifik farve. Det har en naturlig træfinish, der stort set matcher alt. Dens design er faktisk en blanding af vintage og moderne. Det har metal sabot detaljer på benene og en slidstærk hardwood konstruktion. Krydsens sider er ikke justerbare, og alligevel er det en fleksibel enhed. Det har 3-position madras støtte og er lavet af solid europæisk bøg træ.

MoreINSPIRATION
  • Moderne, lavstigende krybbe med minimalistisk design
  • Caravan Crib
  • 10 Great Crib Ideer Fra Classic til Whimsical

Barneseng er sikkert, og det opfylder og overstiger endda frivillige og obligatoriske krybbestandarder fastsat af ASTM, American Society for Testing and Materials. Sikkerhedsstandarderne er meget høje og er også i overensstemmelse med CPSC, CPSIA og JPMA Certification Program. Barnesengen er lavet af træ og har en giftfri finish, som beskytter materialets tekstur og øger også sin naturlige skønhed. Barneseng er simpelt og sødt. Det har også en anden interessant funktion. Du kan simpelthen tilføje en børneport og konvertere barnesengen til en barneseng. Det er nemt og enkelt. Barnesengens samlede dimensioner er 53,5 "L x 37,5" H x 30 "W og det koster $ 980,00.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar