Klassisk lejlighed i Wien omfatter moderne levevis

Kreativt studie Destilat Arkitektur + Design blev udfordret til at renovere en lejlighed i en klassisk wiensk bygning. Resultatet er Lejlighed H + M, et rummeligt hjem med højt til loftet og smukt bevarede århundredets detaljer.

Ifølge arkitekterne blev det rummelige hjem tilpasset til at opfylde ejerens moderne levevilkår. "Køkkenet blev integreret i opholdsstuen for at skabe plads til et ekstra børnelokale, der vender ud mod gården," siger de. "Selv det tidligere lille badeværelse blev integreret i det nyoprettede børns værelse og blev en alkove til sengen."

Virksomheden var nødt til at sikre, at bygningens karakter forblev intakt under denne store revision. "Det tidligere indgangsområde, som omfattede et badeværelse og en garderobe, blev omdannet til et overdådigt badeværelse med sauna," siger arkitekterne. "Forældrenes soveværelse blev også udvidet og opgraderet væsentligt ved at integrere et lille tilstødende rum, hvor gulv til loft gardiner nu skjuler de brede, indbyggede skabe."

Møblerne består af klientens egne design samt stykker fra Destilats portefølje. Vi elsker enkelheden og stilen i denne lejlighed i Wien og håber det tjener som inspiration til fremtidige renoveringer. [Oplysninger leveret af Destilat Architecture + Design; fotografering af Monika Nguyen]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar