Klassisk polstret stol med en delikat silhuet

Her er en stol, der har et meget smukt og alsidigt design. Det er normalt meget svært at finde de rigtige stole til stuen, stole, der også skal bruges i spisestuen og måske endda på nogle andre steder som terrassen, dæk eller måske kontor. Nå, vi fandt en stol, der kunne gøre tricket.

Denne smukke, buede stol har et elegant, klassisk design med en meget smuk og ret simpel silhuet. Den har rene og enkle linjer, og den buede form gør det endnu mere interessant og elegant. Stolen er dækket af slidstærk, pletbestandig blød fløjl, som også gør denne vare meget hyggelig og behagelig. Denne glamourøse polstrede stol er lige hvad du har brug for i huset. Det tjener som spisestue eller accent stol og det kan stort set bruges overalt.

MoreINSPIRATION
  • Buet polstret spisestue
  • Klassisk Louis XVI Spisestue
  • Den klassiske Cooper Chair

Stolen er udformet med massivt træben, konstrueret træramme, chokoladefarvet finish og pletbestandigt fløjlbelægning. Det har også polstret skrånende arme. Dimensionerne af denne stol er 21 "w x 21,5" d x 36 "h. Det er et elegant og alsidigt møbel og kommer også i smukke farver, såsom beige eller grå. Stolen kan købes til EUR157,02 - EUR628,08. Det er også tilgængeligt i sæt med to eller fire stole. Minimal samling er påkrævet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar