Klassisk Loft Design med Modern Appeal Inspireret af ejerens fungerende karriere

Omhyggeligt at vælge materialer, farver og teksturer, der omgiver dig i dit hjem, kan ændre dine livsvalg, din daglige livsstil og dit humør. Den brasilianske arkitekt og indretningsarkitekt Diego Revollo slog en 70 kvadratmeter lejlighed til et fascinerende moderne sted at bo ved at indføre et klassisk loftdesign i alle rum. Vila Leopoldina Loft - som lejligheden er kendt nu - er hjemsted for en skuespiller, der fik mere end han forhandlede for.

Indbydende og stilfuldt, blev hjemmet designet med friske materialer og prydet med omhyggeligt udvalgte møbler og møbler. Opholdsstuen har Frank Gehrys skulpturelle karton Wiggle Side Chair, der bryder monotonen af ​​lige linjer med sin bølgende form.

Vila Leopoldina Loft udstiller en iøjnefaldende blanding af cementvægge, loft og gulve forbedret af eksistensen af ​​lilla, bordeaux og gule gennem de moderne boliger. Diego Revollo brugte den åbne planløsning til at skabe et moderne design, hvor det usædvanlige køkken ombrydes omkring et kompakt lukket kontorlokal kun for at forme et spisebord. Gardiner giver privatliv såvel som et åbent rum, der er det perfekte valg til denne type loft. Selv soveværelset og det åbne badeværelse er adskilt fra resten af ​​stuerne ved kun et gardin, hvilket gør rummet til en moderne teaterscene, hvor en skuespiller ville være hjemme.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar