Smukt renoveret hus af Atelier Waechter

Atelier Waechter er selskabet bag dette fantastiske klassiske renoverede hus, som blev bygget i 1947 som et Cape Cod-stilhus. Det meget funktionelle og kompakte renoverede moderne hus kan prale med 1400 kvadratmeter. De to etager i huset er blevet givet forskellige karakteristika, så huset skiller sig ud.

Første sal i huset har opholdsstue, køkken og spiseplads. En træ kasse indeholdende opbevaring og pulver værelse sammen med trapper er placeret tæt på midten af ​​rummet. Derudover huser anden sal det private soveværelse. Det har et meget flot design, både hvad angår udvendigt design og indretning.

MoreINSPIRATION
  • Seoul Traditionelt Hus Med Moderne Italiensk Stil
  • Himmelsk renoveret hus i Ostermalm
  • The Black House af Andres Remy Arquitectos

Det har et unikt design. Det forekommer almindeligt, men der er noget særligt ved dette hus. Det er en anden sjælden kombination mellem moderne og traditionelle detaljer. Først og fremmest er husets struktur tvetydig. Forresten ser det ud som et roligt traditionelt hjem, men den anden side er mere moderne end man ville have forventet. Og interiøret er også overraskende. Den mærkeligste del i trappen, der synes at være blevet skjult i den struktur. Det er ikke en fælles detalje at se en trappe bygget i en struktur, der også indeholder lagerplads. Men det sammen med andre detaljer er, hvad der gør dette hus skiller sig ud.

Det har en mærkelig omfordeling af værelserne. Men når du tænker på det, er det et logisk valg. Første sal indeholder køkkenet, spisestuen og stuen. De går alle sammen hånd i hånd. Og efter at du har lavet middagen, skal du spise den i spisestuen og end at bruge lidt tid i stuen til at chatte med de andre, kan du gå til anden sal for lidt hvile. Der kan man kun finde soveværelserne, så det er et rum dedikeret til afslapning og fred og ro.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar